Nicolae Robu nu crede că vreun primar din PNL Timiș este “atât...

Nicolae Robu nu crede că vreun primar din PNL Timiș este “atât de naiv” încât să treacă la PSD. Cum compară ordonanța migrației aleșilor locali cu un meci de fotbal

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 200

Nicolae Robu nu crede că vreun primar PNL va trece în cele 45 de zile de “traseism politic” la PSD. Liderul PNL Timiș a ținut să precizeze, astăzi, din nou, că ordonanța privind migrația aleșilor locali reprezintă doar un “gest disperat al PSD”, iar ca dă demonstreze că nu este în favoarea ACL a venit și cu un exemplu din fotbal. „Să ne închipuim că jucăm fotbal și, în mod normal, echipele joacă cu interdicția de a atinge mingea cu mâna. Și vine cineva și spune că în următoarele cinci meciuri jucătorii pot juca și cu mâna. Eu, ca iubitor de fotbal, voi comenta această decizie pentru că nu-mi convine, dar dacă sunt pus să intru în teren, eu respect regulile fotbalului, dar ceilalți nu le respectă. E o luptă de la egal la egal?”, a întrebat retoric liderul PNL Timiș.

Nicolae Robu consideră că primarii liberali din județul Timiș nu se vor grăbi să-și schimbe partidul pentru că sunt conștienți că nu vor fi bine primiți în PSD.


“Nu cred că primarii noștri pot fi atât de naivi încât să creadă promisiunile pe care PSD le face. Primarii PSD sunt nemulțumiți de faptul că nu au primit bani de la Guvern pentru a îndeplini promisiunile făcute cetățenilor, și tocmai de aceea nu vor privi cu ochi buni venirea altor primari în partid pentru că asta ar implica noi alocări de bani. Primarii noștri știu că nu vor avea parte de o bună primire în PSD”, a explicat Nicolae Robu.

Președintele PNL Timiș a mai precizat că nu are niciun indiciu, în momentul de față, că vreun primar liberal vrea să plece la PSD, ci există doar “zvonuri”. “La Recaș, am auzit că pesediștii le-au promis unor consilieri locali PP-DD că vor primi funcții, dacă trec la PSD. Vi se pare că este democrație, vi se pare normal să se întâmple asta?”, a precizat nervos Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș a mai adăugat că sunt câteva solicitări ale unor primari care vor să vină în partid, dar nu a dorit să le dezvăluie numele, și nici numărul. “Nu vă pot spune, asta. Cine vă spune, o face doar ca să vă intoxice. Aceste lucruri nu se discută, se fac pur și simplu. PNL este un partid deschis la colaborare cu oameni cinstiți”, a concluzionat Robu.

2 COMENTARII

  1. D-LE ROBU a-ti tradat U.S.L. iar acum te pupi cu P.D. cei
    care au jefuit tara si poporul………..ce fel de om poti fi ?
    Este un proverb: CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.