Nicolae Robu regretă că s-a „porcăit” în public cu Alin Popoviciu și...

Nicolae Robu regretă că s-a „porcăit” în public cu Alin Popoviciu și Sorin Grindeanu. Care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

 

alin popovici cu langosi mic

Nu de puține ori, Nicolae Robu a avut schimburi de replici extrem de dure atât cu pedelistul Alin Popoviciu, devenit între timp coleg de alianță, cât și cu pesedistul Sorin Grindeanu. Acum, primarul Timișoarei regretă toate afirmațiile dure făcute “la adresa oricui”.

Nicolae Robu a mărturisit, aseară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că îi pare rău că a avut astfel de conflicte verbale. “Din păcate, discursul public al politicienilor este unul conjunctural și nu unul de fond. Asta este realitatea și este o realitate tristă. Trebuie să recunosc că din când în când m-am lăsat și eu atras în această dispută și am dat replici acide pe care acum le regret, vizavi de persoane care sunt în diverse tabere.


Regret că m-am lăsat angrenat în dispute de tipul acesta care nu mă caracterizează”, a explicat Nicolae Robu.

Totuși, primarul Timișoarei a ținut să precizeze că acele replici dure pe care le-a dat într-un anumit context erau justificate. “Eu fac eforturi să nu mai folosesc cuvinte dure la adresa nimănui, chiar dacă mulți poate că au meritat cuvintele dure. Sunt câteva persoane, nu multe, la adresa cărora recunosc că am spus cuvinte aspre, cuvinte dure care în acel context erau justificate, dar care consider eu acum că nu trebuiau spuse niciodată. Eu cred că m-am afirmat pe scena politică în toată cariera mea prin eleganță. Chiar și atunci când interlocutorii mei n-au meritat respectul meu, eu în 99,9 % din cazuri i-am tratat cu respect. În foarte puține rânduri nu am făcut așa și acum îmi pare rău. Mi-ar fi plăcut să spun acum că Robu știe să fie elegant în 100 % din cazuri”, a mai precizat edilul șef.

Întrebat dacă îi pare rău că a folosit cuvinte dure și la adresa lui Alin Popoviciu și a lui Sorin Grindeanu, Nicolae Robu a comentat ”regret afirmațiile dure făcute la adresa oricui, inclusiv la adresa lui Sorin Grindeanu. Nu fac nicio nominalizare, când spun la adresa oricui, se înțelege ce vreau să spun”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.