Noi detalii despre copilul de 4 ani aflat la un pas de...

Noi detalii despre copilul de 4 ani aflat la un pas de moarte din cauza iubitului mamei sale. Motivul ABSURD pentru care bărbatul l-a bătut

0
DISTRIBUIȚI

copil

Apar noi detalii în povestea tragică a copilului de 4 ani al unei femei din Periam care se află de o săptămână în comă la Spitalul Clinic de Urgență Județean din Timișoara. Așa cum relatam ieri, băiatul a fost lovit cu bestialitate de iubitul mamei sale, un tânăr de 20 de ani. Gavril Precup a fost reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cunoscuții familiei, în periam sunt în stare de șoc. „Agresorul, Precup, a fost, în copilăria lui, un individ-problemă.


Lipsea de la școală, făcea tot felul de prostii. Mereu aveam de făcut anchete sociale. provenea dintr-o familie sărmană. De un an și jumătate chiar ne bucuram că s-a așezat la casa lui, alături de această femeie. Au semnat, cu bunica lui, acte de întreținere, ca ulterior, după decesul femeii, să le rămână lor casa. Trăiau acolo toți trei adulții, inclusiv copilul acesta, de 4 ani al iubitei lui Precup și un copil al lui, de 11 luni, pe care îl avea cu altă femeie. Erau bine, lucrau la Sânnicolau Mare”, povestește asistentul social al primăriei Periam.

Pe 27 august, imediat după ce iubita lui a plecat la serviciu – în schimbul trei la Delphi Packard – Precup s-a pus să urmărească un film la televizor. Era captivat de acțiune când fiul femeii a început să îi ceară insistent lapte. Era 22.30. Tânărul l-a lovit, spune el, cu piciorul, astfel că puștiul de 4 ani a plonjat și în cădere s-a izbit cu capul de colțul unei mese din încăpere. Medicii de la Timișoara spun însă că băiatul e plin de vânătăi pe tot corpul, așa cum au constatat și medicii legiști.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.