Noutățile toamnei la Centrul Cultural German: cursuri de teatru pentru copii și...

Noutățile toamnei la Centrul Cultural German: cursuri de teatru pentru copii și festival internațional de muzică. Când vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI

silvia si olga torok Centrul Cultural German organizează, începând cu data de 23 septembrie, un curs de teatru pentru copii cu vârste între 7 şi 11 ani, susţinut de actriţele Olga şi Silvia Török (foto) de la teatrul german. Acesta va avea loc o dată pe săptămână în biblioteca Centrului Cultural German iar preţul va fi de 150 lei pe lună. Cursul urmăreşte atât dezvoltarea sensibilităţii, imaginaţiei şi creativităţii artistice a copiilor cât şi o mai bună exprimare în limba germană şi se va finaliza cu prezentarea unei piese de teatru. Înscrierile se fac în urma unei preselecţii care va avea loc în 23 septembrie, ora 16,00, la sediul Centrului Cultural German.

La Festivalul Internaţional de Muzică Nouă INTRADA, care se va desfăşura între 25 şi 30 septembrie la Timişoara, vor fi prezenţi şi doi chitarişti germani –Duo Conradi/Gehlen – care vor organiza în data de 28 septembrie, la ora 12,00, un workshop de teatru instrumental şi masterclass de chitară iar la ora 16,30 vor susţine un concert, ambele momente urmând a se desfăşura la librăria Cartea de Nisip. Centrul Cultural German va participa, împreună cu Mediateca „André François” a Institutului Francez, la cea de-a patra ediţie a „Bibliotecilor în aer liber”, care se va organiza în zilele de 26 şi 27 septembrie pe strada Mărăşeşti, între orele 11,00 şi 18,00.


Publicul va avea ocazia de a răsfoi reviste, cărţi, benzi desenate şi poveşti în franceză şi germană şi să descopere oferta de filme artistice şi documentare  a mediatecii, în timp ce cititorii cei mai mici se vor bucura de un spaţiu special amenajat pentru lectură, desen şi jocuri, unde vor putea asculta poveşti sau participa la ateliere distractive de franceză şi germană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.