O companie elvețiană investește masiv în jurul Timișoarei. Despre ce este vorba

O companie elvețiană investește masiv în jurul Timișoarei. Despre ce este vorba

2
DISTRIBUIȚI

Artemis Harta

Cinci noi proiecte imobiliare prind contur în jurul Timișoarei. Investitorul, divizia românească a grupului elvețian Artemis Real Estate va investi pe o suprafață de 128 de hectare lângă orașul de pe Bega.

Elvețienii dezvoltă o serie de proiecte imobiliare cu profil industrial, dar și cu segmente rezidențiale, în imediata vecinătate a Timișoarei. Compania a achiziționat suprafețe mari de teren agricol, care au fost scoase din circuit și care au primit destinație industrială sau rezidențială, dezvoltându-le și echipându-le cu toate utilitățile necesare. Sunt asigurate PUZ-ul și elementele de infrastructură, clienții având opțiunea de a închiria sau cumpăra diverse suprafețe. Pe lângă vânzarea şi închirierea parcelelor de teren, este posibilă şi construirea de către dezvoltator a unităţilor de producţie şi de depozitare.

„Am ales zona de vest a țării pentru potențialul de dezvoltare.


Având expertiza din Elveția, dar și din țări precum Polonia și SUA, suntem convinși că vom stimula și mai mult apetitul pentru investiții în jurul Timișoarei. Zonele în care proiectele noastre sunt amplasate oferă un acces facil către cele mai importante noduri de transport din vestul Europei şi sunt într-un proces de evoluţie constantă şi durabilă. Din punct de vedere logistic, regiunea prezintă o serie de avantaje competitive care favorizează dezvoltarea în ritm susținut a afacerilor şi poate asigura forța de muncă necesară”, subliniază Dr. Michael Soormann, administratorul companiei Artemis Real Estate.

Suprafața dezvoltărilor imobiliare depășește 128 de hectare și include proiectele Sânandrei Industrial Park, Swiss Park Giarmata, Swiss Village Giarmata, Timișoara Airport Industrial Park și Dudeștii Noi Industrial Park. Cel mai avansat este proiectul de investiţie de la Sânandrei, în nordul Timișoarei, unde a fost finalizată infrastructura (rețelele de apă, canalizare menajeră și pluvială, curent electric, gaz, acces la DN 69 la Km 10+510m şi la fiecare parcelă în parte din parc, drumuri betonate şi trotuare). Cea mai dezvoltare este cea de la Giarmata Mare – Swiss Park, unde compania deține 103 ha, în apropierea autostrăzii. Timișoara Airport Industrial Park, proiectul de lângă Aeroportul Internațional „Traian Vuia” are o suprafață de 8 ha.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.