Patru posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătății la Serviciul Județean de...

Patru posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătății la Serviciul Județean de Ambulanță Timiș. De câte ar fi nevoie de fapt

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta

Personalul medical care salvează vieți din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Timiș lucrează în condiții de stres, de câțiva ani, pentru că acolo unde ar trebui să fie 640 de angajați, în realitate sunt doar 400.

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Timiș a solicitat Ministerului Sănătății deblocarea de posturi, iar în urmă cu câteva zile a primit și un răspuns.


„S-a aprobat scoaterea la concurs a patru posturi de asistenți medicali și patru posturi de șoferi. Acestea nu sunt posturi în plus pe care le-am primit, sunt posturi care au fost deblocate”, ne-a declarat Leonida Iancu, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Timiș.

Reprezentanții serviciului de ambulanță au solicitat Ministerului Sănătății și înlocuirea a 20 de ambulanțe vechi, însă nu au primit niciun răspuns. Leonida Iancu speră ca din cele 20 de ambulanțe, măcar câteva să fie schimbate până la sfârșitul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.