Peste 200.000 de pastile Ecstasy, în valoare de 2 milioane de euro,...

Peste 200.000 de pastile Ecstasy, în valoare de 2 milioane de euro, capturate de „Crima Organizată”. Vezi unde erau ascunse drogurile UPDATE Gestul INEXPLICABIL al șoferului, făcut în ultima clipă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

 

ecstasy turnu

O nouă lovitură de proporţii a fost dată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de poliţiştii de la Serviciul de combatere a crimei organizate Arad. Aceştia au reuşit să captureze peste 200.000 de pastile Ecstasy în operaţiunea desfăşurată sub coordonarea DIICOT Arad şi la care au colaborat cu poliţiştii de frontieră din vama Turnu.  În baza informaţiilor pe care le aveau, a fost oprit pentru control un camion de 7,5 tone, condus de un cetăţean turc.


 Când au verificat maşina, în remorcă au descoperit ascunse în locaşuri special amenajate pungile în care erau amfetaminele. Poliţiştii de la „Crimă Organizată” au scos din camion nu mai puţin de 56 de kilograme de pastile ecstasy, valoarea pe piaţa de desfacere a drogurilor fiind de două milioane de euro. Şoferul a fost reţinut şi va fi dus pentru audieri la sediul DIICOT Arad, urmând să fie pus sub acuzare pentru trafic internaţionale de droguri de mare risc.

UPDATE Șoferul turc a recunoscut în fața judecătorului de la Tribunalul Arad faptul că știa de cele peste 200.000 de pastile de Ecstasy din mașina sa. Suspectul a declarat că drogurile au fost încărcate în Belgia și aveau ca destinație finală Turcia. După ce-a intrat în România i s-a făcut frică de controalele de la granița româno-bulgară și a decis să se întoarcă. Când a vrut să iasă din țară prin Vama Turnu a fost prins de polițiștii de la Crimă Organizată. Șoferul trebuia să primească pentru transportul amfetaminelor 7.000 de euro. Tribunalul Arad a decis arestarea șoferului turc pentru 30 de zile, sub acuzația de trafic internaţional de droguri de mare risc.

1 COMENTARIU

  1. Foarte tare !!!
    Aloo domnule X vezi ca vine un tir ce transporta pastile , le are ascunse in Y loc. Opreste-l si fa actele…
    Bleah, ne laudam cu informatii primite de la surse adevarate din afara tarii, noi fiind doar un service !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.