Peste 700 de amenzi date de rutieriști în acest weekend. Ce infracțiuni...

Peste 700 de amenzi date de rutieriști în acest weekend. Ce infracțiuni sunt în top

1
DISTRIBUIȚI

Politiarutiera-amendaȘi weekend-ul trecut polițiștii timișeni s-au aflat la datorie și au acționat pe raza întregului județ pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.


Aceștia au sancționat aproape 700 de șoferi indisciplinați. Cele mai multe amenzi le-au primit șoferii care nu au respectat limitele legale de viteză.

Timp de trei zile, polițiștii rutieri au desfășurat activităţi în tot județul Timiș și i-au luat la verificat pe conducătorii auto. Astfel, 14 dintre aceștia s-au ales cu dosar penal pentru că s-au deplasat cu mașini neînmatriculate pe drumurile publice, au condus sub influența băuturilor alcoolice sau fără permis de conducere. În total, au fost aplicate 689 de sancțiuni, dintre care 283 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 91 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Aproape 100 de șoferi au rămas fără permise de conducere pentru că nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, au condus sub influența băuturilor alcoolice sau au depășit limita legală de viteză.De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare. Șoferii trebuie să fie atenți pentru că și în săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.