Plantaţii de cannabis, descoperite în Timiş în urma unei operaţiuni a „Crimei...

Plantaţii de cannabis, descoperite în Timiş în urma unei operaţiuni a „Crimei Organizate” Bucureşti. Vezi capturile făcute în urma descinderilor

1
DISTRIBUIȚI

cannabis

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial București, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul Serviciului Român de Informații, au anihilat o grupare specializată în traficul de droguri de risc.


După o perioadă de monitorizare a membrilor grupării care vindeau droguri până în capitală, anchetatorii au decis să percheziţioneze mai multe locaţii unde au stabilit că erau plantaţiile unde se producea marfa pentru piaţa neagră. Cu prilejul celor patru percheziții efectuate, în această spătămână, în patru locații situate în Timişoara și Liebling,  au fost găsite şi ridicate 6.200 grame de cannabis (inflorescenţe, tulpini şi frunze), cât şi patru plante mature de cannabis, droguri de risc, destinate traficării. De asemenea, au fost găsite și ridicate mai multe dispozitive şi echipamente destinate înfiinţării unei culturi indoor de cannabis.  Procurorii au decis reținerea pentru 24 de ore a inculpaților Kabai Laszlo (36 de ani), Medișan Sorin Lucian (29 de ani) și Nemeș Adrian Bogdan (34 de ani). Tribunalul București a admis solicitarea de arestare preventivă, pentru 30 de zile,  pentru cei trei, acuzaţi de trafic de droguri de risc.

1 COMENTARIU

  1. Iarasi a trebuit sa vina politisti din alte localitati ale tarii ca sa faca ordine in timis. cei de aici se pare ca dorm in izmene. de ce n-au stiut ca in timisoara si la doi pasi de ea sunt tipi care se ocupa cu traficul de droguri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.