Ploaia a alungat spectatorii de la concertele Bega Bulevard. Ce artiști au...

Ploaia a alungat spectatorii de la concertele Bega Bulevard. Ce artiști au performat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1032652542">

 

begabulevard (36) [1024x768]Prima zi a festivalului Bega Bulevard nu a avut parte de prea mulţi spectatori, ploaia ţinându-i pe mulţi timişoreni în case. Curajoşii care s-au aventurat pe maulul Begăi au avut parte de o demonstraţie de flyboard, parada ambarcaţiunilor şi concerte. Primul recital al serii a aparţinut solistei Marion Marion Kräutner. Artista a fost acompaniată de Mihai Pascu – chitară, Dani Biru – clape, Victor Miclăuş – bass şi Levi Molnar – tobe şi a prezentat piese de pe albumul ei Murmur, care a fost lansat în luna iunie în curtea Casei Artelor. Dealtfel, una din piesele incluse pe acest album, „Green Goes With Blue”, a fost inclusă şi pe compilaţia „Made in TM”, care cuprinde 31 de melodii produse de artişti timişoreni.

Mai apoi, pe scenă au urcat băieţii de la Grave For Sale, care au cântat pentru prima oară în Timişoara alături de noul lor chitarist Alex Seicean. Şi de această dată, Grave For Sale au reuşit să le ofere celor prezenţi o porţie consistentă de surf – rock. Pentru viitor, trupa timişoreană care a apărut pe compilaţia Made in TM pregăteşte un album discografic. Seara a fost încheiată de recitalurile trupelor Phaser şi Taxi. Sâmbătă pe scena amplasată visavis de Restaurantul Flora are loc Made in TM, un eveniment care include concerte cu Vasile Mardare, Flare, The Different Class, Emil Kindlein Band, One Lion, The Egocentrics, Blazzaj şi Cargo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.