Poliţia Locală nu păzeşte doar palmieri şi muşcate, la ordinul lui Robu....

Poliţia Locală nu păzeşte doar palmieri şi muşcate, la ordinul lui Robu. Ce metodă au găsit agenţii pentru a-şi face cunoscute atribuţiile

0
DISTRIBUIȚI

politia locala unirii 3

Puşi să păzească palmieri şi muşcate, pentru a-i face pe plac primarului Nicolae Robu, poliţiştii locali au constatat că restul de atribuţii pe care le au nu sunt destul de cunoscute.

Astfel aceştia anunţă că  „s-a decis informarea timișorenilor cu privire la aceste aspecte.


Astfel, în această perioadă sunt înmânate pliante care cuprind atribuțiile Poliției Locale conform Legii 155/2010 în domeniul ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, protecției mediului, activității comerciale, disciplinei în construcții și al afișajului stradal, evidenței persoanei, alte atribuții. Poliția Locală Timișoara are sediul pe str. Avram Imbroane nr. 54, iar pagina de prezentare pe internet este www.politialocalatm.ro. Cei interesați să depună sesizări sau sa afle alte informații pot scrie pe adresa de e-mail contact@politialoctm.ro”.

Acţiunea de distribuire de pliante a fost precedată de un sondaj de opinie realizat de Universitatea de Vest, mai exact de Facultatea de Sociologie şi Psihologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.