Președinta PC Timiș, Maria Grapini: „Eu nu sunt de acord cu...

Președinta PC Timiș, Maria Grapini: „Eu nu sunt de acord cu migraţia politică, dacă o să plec, nu plec în alt partid, plec de tot”. Ce spune despre trădători

1
DISTRIBUIȚI

Maria-GrapiniŞefa PC Timiş nu regretă plecările din patidul său. După ce a fost părăsită de consilierul local Nistor Geană şi Traian Stancu din Consiliul Judeţean Timiş, Grapini spune că PC Timiş merge mai departe şi e mai puternic decât oricând.

“Ca și partid filiala Timiș am finalizat acel chestionar pe 900 de persoane. Suntem ca vizibilitate al treilea partid. Avem de lucru până în 2016 pentru a ne deschide filiale noi. Nu avem filiale în toate localitățile din județ. Trebuie să accelerăm lucrurile din județ.


Trebuie să ne dezvoltăm serios filialele, dacă în 2016 ne propunem să candidăm singuri pe liste”.

Legat de plecări, Grapini a spus că „nu aş vrea să le comentez. La ultima conferinţă de presă a fost domnul Geană şi sâmbătă a venit cu foarte multe propuneri pe care le-am adoptat în BPJ. Luni a lăsat o demisie în care scrie ce bine s-a înţeles cu noi. La vârsta lui de 70 de ani doreşte o schimbare. A fost director general la una din societăţile Electrica. Nu am înţeles, a fost într-un contrast izbitor. Oameni care azi spun un fel şi mâine altfel. Cosmin Mirişan, fost şef la PC Tineret Timiş şi angajat la Oficiul pentru IMM-uri, vine şi ia diploma la şcoala de vară şi mă roagă să vină acasă cu o zi mai repede să strângă semnături pentru Ponta şi mă trezesc că merge la domnul Robu. Sunt numai numere, dacă nu poţi conta pe ei, nu ai ce face. Eu nu sunt de acord cu migraţia politică, dacă o să plec, nu plec în alt partid, plec de tot. Migraţia i-a salvat pe cei care în hârtii erau cu sufletul în altă parte”, a spus Grapini.

1 COMENTARIU

  1. STRAMBA ASTA URATA CU CRENGI,FACE DE RUSINE ORASUL FLORILOR ! CUM DREAQ ATI VOTAT O MUMIE CA ASTA,NU STIU !BABACIUNEO,NU NE INTERESEZI,PE BUNE ! MARS LA KKT

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.