Primăria Timişoara a amenajat două parcări mov pe Bulevardul C. D. Loga....

Primăria Timişoara a amenajat două parcări mov pe Bulevardul C. D. Loga. Cui vor folosi spaţiile supravegheate de poliţia locală

0
DISTRIBUIȚI

colegiul c.d.loga

O parte din părinţii din Timişoara nu vor mai avea parte de aglomeraţia obişnuită în parcările din vecinătatea şcolilor.


Pentru a răspunde nevoilor acestora, municipalitatea a venit cu o soluţie inedită. Parcări nou amenajate, fiecare a câte 12 locuri, la Liceul Pedagogic şi C.D. Loga

„Intervalele pentru urcarea şi coborârea din maşină sunt între 7.30 – 8.30, 11.30 – 12.30 şi între 13.30 – 14.30. Poliţia Locală supraveghează accesul în aceste parcări, ca să nu se staţioneze mai mult de două trei minute. Vrem ca de săptămâna viitoare să avem o imagine clară asupra traficului de pe bulevardul Loga, să vedem funcţionalitatea parcărilor şi să extindem acest sistem şi la Lenau şi Moisil, dacă este funcţional”, a declarat Diaconu.

Nu numai ideea autorităţilor locale este nouă, dar şi aspectul parcărilor va fi diferit. Acesta vor avea culoarea mov, pentru a fi decosebite. În afara intervalelor orare menţionate mai sus, acestea vor funcţiona în regim Timpark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.