Primăria Timișoara se laudă că numărul turiștilor a crescut. Ce soluție ar...

Primăria Timișoara se laudă că numărul turiștilor a crescut. Ce soluție ar putea adopta pentru a rezolva problema maidanezilor

2
DISTRIBUIȚI

catedrala mitropolitana centru timisoara(16)

Discuțiile despre turism nasc planuri noi din partea Primăriei Timișoara. Viceprimarul Dan Diaconu susține că “Huffington Post a cotat Timișoara în top zece destinaţii de lux accesibile pentru toamna 2014 în Europa alături de oraşe ca Praga.


Timişoara este singurul oraş din România prezentat ,iar topul se bazează pe atractvitatea oraşului, dar şi pe preţurile hotelurilor de cinci stele.

Secundul lui Robu spune că și cifrele numărului de turiști care s-au cazat în urbea de pe Bega au crescut și că „ce avem de făcut pentu a întreţine şi a îmbunătăţi această creştere sunt elemente care ţin de îmbunătăţirea şi finalizarea infrastructurii şi promovarea unei imagini pozitive a oraşului și identificarea unor branduri pozitive ale acestui oraş.

Întrebat ce planuri are municipalitatea pentru rezolvarea problemei câinilor vagabonzi care ar putea speria turiștii, Diaconu a explicat că primăria a schimbat planurile legate de gestionarea populației canine. Astfel, Primăria Timișoara ar putea să își facă un adăpost pentru câini și să gestioneze singură problema maidanezilor.
„ Analizăm în perioda aceasta tipul de activitate pe care îl vom derula în privinţa serviciului de ecarisaj. Există două variante prezentate de Direcţia de Mediu. O variantă este aceea a scoaterii la licitaţie sau a înfiinţării unui serviciu public pentru ecarisaj. Urmează ca în perioada următoare să se ia o decizie asupra felului în care se va gestiona”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.