Robu recunoaşte TUNUL IMOBILIAR pregătit în centrul Timişoarei. Vezi ce vor construiască...

Robu recunoaşte TUNUL IMOBILIAR pregătit în centrul Timişoarei. Vezi ce vor construiască după ce rad clădirile istorice şi ce diversiune a lansat primarul

9
DISTRIBUIȚI

robu gandire

După ce PRESSALERT.ro a dezvăluit tunul imobiliar pe care Fundaţia Caritatea vrea să îl dea cu sprijinul primarului Nicolae Robu, care a semnat pentru declasificarea monumentelor istorice din vecinătatea primăriei, edilul admite că acele clădiri trebuie rase de pe faţa pământului pentru ca în zonă să se construiască un hotel, în condiţiile în care în centrul oraşului există nu mai puţin de patru hoteluri. Pentru a-şi acoperi semnătura dată pe acte despre care arhitectul şef Ciprian Cădăriu nu avea cunoştinţă, Robu încearcă să salveze aparenţele şi dă vina pe grupri de interese în condiţiile în care Ordinul Arhitecţilor din Timişoara a condamnat decizia municipalităţii..

„Vis-a-vis de Primarie (da, tocmai acolo!), sta in paragina de ani de zile un teren si o cladire in care a functionat candva Liceul Izraelit si apoi Liceul de Arte Plastice, totul PROPRIETATE PRIVATA a Fundatiei Caritatea.


Proprietarul doreste, in sfarsit, sa-si valorifice proprietatea, obtinand anularea statutului de zona protejata, lucru pe care EU IL SALUT. Auzindu-se, insa, ca acolo se va construi un super hotel, cu facilitati pt conferinte, SPA etc., un anumit grup, care are un hotel nu prea departe, a intrat in fibrilatii. Deh, fara concurenta e una -esti cel mai bun!-, cu concurenta e alta! Si-atunci, a inceput „grija” pt patrimoniul istoric”, scrie Robu pe Facebook.

Pe final, în stilul caracteristic şi belicos, edilul anunţă că „eu nu mă sperii, sunt dispus să înfrunt pe oricine, inclusiv trusturi media, ziarişti, agenţi de influenţă, instituţii ale statului, corupte (evident nu 100%, slavă Domnului) – parcă aduce a mafia, nu vi se pare? –nimeni neputându-mă şantaja cu nimic, pentru că toată viaţa am fost corect, cinstit şi am respectat legea”.

Interesant este faptul că deşi pentru Fundaţia Caritatea sepoate face declasificarea ca şi monument istoric, atât de aplaudată de primar, pentru alţi proprietari de imobile istorice, primăria aplică sancţiuni pentru neîntreţinerea monumentelor.

9 COMENTARII

 1. Idioti dreq ! Locul ala este si vis a vis de Mitropolia Banatului. Nu ajunge ca idiotii din primarie(vezi Cihandu, Cojocari) au umplut cartierele de case cu blocuri de 4 etaje(ex. Ghita Vama pe Fedra) calcind in picioare orice lege din domeniu, acum vor sa bage un hotel, eventual cu club de streap-tease, sub geamul dormitorului mitropolitului. Si unde vor parca cei care vin la hotel, ca zona e arhiaglomerata si asa si loc de parcare nu prea ar ramine acolo spre deosebire de Hotel Continental, Timisoara sau Central ?

 2. AUZI LA EL : ” CORUPT” SE VEDE TREABA CA ASTA A FACUT DE CAND SA NASCUT , SA NU IMI SPUNETI MIE „NENE” DACA NU O SA CAM ZANGANE NISCAI „INELE ” PE LA UNI IN PAROHIA PRIMARIEI SI DE CE NU SI IN BIROUL „OVAL”, DUPA ALEGERI ?????????? ha!HA!ha!
  …….numai de bine profesore!!!????

  • AMIN ! Asta trebuia sa se intimple de acum 15 ani si poate mai aveam inca un oras frumos, al florilor nu al tiganilor !

 3. ROBU CREDEAM CA AI MAI MULTA MINTE DECIT A AVUTO CIUHANDRU CU TIGANI LUI,DAR VAD CA AI ACELEASI INTERESE CA SI PREDECESORI
  SA VA FIE RUSINE CA DISTRUGETI TOT ,IN ALTE TARI SI DARAPANATURILE SE REPARA CA SA RAMINA PENTRU CEI CARE VIN

  RUSINE SA VA FIE

 4. Manifestarea dictatoriala a lui Robu reiese din fiecare exprimare si gest al sau. Acum citeva ore am vizionat o emisiune la Tv in care Robu spunea ca EL a infiintat nu stiu ce asociatie, ELa construit cladire pentru arhitectura, EL a facut nu stiu altceva. Peste tot numai EL- Robu a fost centrul
  O persoana atunci cind se lauda excesiv dovedeste un caracter mai mult decit dictatorial aproape paranoic.
  In schimb un lider de opinie constient si de buna credinta, responsabil, un edil, atunci cind i se imputa chiar neintemeiat ca in discursurile sale ar fi deranjat o asociatie profesionala cum ar fi Ordinul Arhitectilor trebuia sa isi ceara scuze daca exprimarea sa a lasat loc de interpretari. „Ii rog pe domnii arhitecti sa ma scuze daca prin modul in care m-am exprimat le-am adus vreun deranj dar intentia mea a fost alta…etc”
  El nu . Pentru el toata lumea este proasta numai el este desteptul desteptilor.
  Gogomamul!!!

 5. Eu as prefera sa avem un hotel de 4-5 stele in centru in locul unor cladiri/terenuri paraginite care nu folosesc nimanui. Plus ca s-ar investi niste banuti frumosi intr-o perioada in care e greu sa gasesti investitori

 6. Cladirea Liceului de Arta e o adevarata rusine imobiliara, asa ca daca Fundatia Caritatea a obtinut anularea statutului de zona protejata ptr cvartalul in care cladirea se afla, eu personal salut demersul Fundatiei si decizia Ministerului Culturii. In schimb cladirea ISJ e rezonabila, chiar frumoasa, m-ar bucura pastrarea ei cu stramutarea 30 m in coltul dinspre str. Patr. Miron Costea.

 7. Tunuri au fost si vor fi….atata timp cat nu sunt implicati orientalii,miticii si cocalarii e bine!….problema este tziganizarea centrului in timpul domniei …imparatului ciuhandu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.