Primarul Robu, o nouă răbufnire nervoasă la adresa lui Bojin: „Asta e...

Primarul Robu, o nouă răbufnire nervoasă la adresa lui Bojin: „Asta e intoxicația făcută de PSD”. Cum îl contrazice pe rectorul Universității Politehnica

2
DISTRIBUIȚI

bojin si robu 1 pNicolae Robu a ținut să facă câteva precizări, ieri, după ce a auzit că Titu Bojin a anunțat, cu o zi înainte, faptul că Guvernul a alocat fonduri pentru mai multe obiective din Timișoara și județul Timiș. “Vreau doar atât să-l întreb: Câți bani a primit pentru principalul său obiectiv, Centrul Intermodal, dacă tot timpul îl laudă pe premierul Ponta? Domnul președinte ar trebui să răspunsă la fel ca mine și să scrie cu majuscule zero lei”, a precizat liderul PNL Timiș.

Nicolae Robu nu a ratat ocazia de a aminti, din nou, că în conturile Primăriei Timișoara nu a intrat niciun leu de la Guvern pentru realizarea noului corp al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”. Titu Bojin explica faptul că deși fondurile au fost alocate, banii nu intră direct în conturile Primăriei Timișoara, și asta pentru că “banii se primesc în funcție de facturile și solicitările trimise” către minister.


De aceeași părere este și rectorul Universității Politehnica, Viorel Șerban, care a declarat pentru PRESSALERT.ro că au intrat în conturile instituției 1,5 milioane de lei din cele cinci milioane alocate pentru noua bibliotecă, după ce s-a trimis o situație cu cheltuielile efectuate la minister.

Totuși, primarul Robu nu crede că aceasta este procedura prin care banii vin de la Guvern. “Nu se cere așa ceva, oameni buni. Asta e intoxicația făcută de PSD, altfel se finanțează investițiile. Banii intră într-un cont pentru investiții și nu pot fi folosiți în alte scopuri”, a explicat, ieri, șeful PNL Timiș. Nicolae Robu a mai precizat că încă așteaptă de la Guvern să comunice cât la sută din obiectiv se angajează că va finanța. “Știm că realizarea noului corp al spitalului de copii va costa 100 de milioane de lei și știm că Guvernul a alocat cinci milioane de lei, bani care nu au fost virați. Eu aștept să mi se comunice cât la sută din acest proiect va fi finanțat de Guvern și mă aștept ca Guvernul să-și asume măcar 50 % din investiție. E foarte important să știu, așa cum un manager al unei companii își face un plan de afaceri, așa am și eu nevoie de o proiecție a veniturilor și cheltuielilor pe anii următori”, a mai explicat Nicolae Robu.

2 COMENTARII

  1. robu este un infantil si invidios! se comporta ca si un copil putin intarziat…. si invidios foc pe vecinul sau ca are masinute, mingi, muzicute, pixuri mai frumoase si tov. invatatoare il apreciaza pe vecinul sau, care imediat devine dusmanul nr.1 al sau! robule…pastilele calmante fac bine la nervi (invidie, orgolii)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.