Primul raport asupra cauzelor prăbuşirii zborului MH17: A fost „străpuns de numeroase...

Primul raport asupra cauzelor prăbuşirii zborului MH17: A fost „străpuns de numeroase obiecte cu mare viteză”. DOCUMENTUL experţilor olandezi

1
DISTRIBUIȚI

avion prabusit ucraina rt_com

Primul raport privind prăbuşirea cursei MH17 în estul Ucrainei, la 17 iulie, arată că avionul malaezian a fost lovit de „numeroase obiecte” care „au străpuns avionul cu mare viteză”, relatează BBC News Online.


Raportul, întocmit de Biroul olandez de Anchetă pentru Securitate (OVV), adaugă că nu există „dovezi privind o eroare tehnică sau umană”.

Potrivit raportului intermediar întocmit de experţii olandezi şi dat publicităţii marţi, Boeingul companiei Malaysia Airlines, care asigura cursa MH17 pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur, s-a dezmembrat în aer, după ce a fost lovit de „numeroase obiecte” care „au străpuns avionul cu mare viteză”.

Raportul, întocmit de Biroul olandez de Anchetă pentru Securitate (OVV), adaugă că nu există „dovezi privind o eroare tehnică sau umană”.

1 COMENTARIU

  1. RUSINE… Pentru toti cei care au murit nevinovati acolo si nerusinatii astia din Vest si din Est abia se misca sa gaseasca vinovatii. S-a stiut de la bun inceput, acum se musamalizeaza totul. Se pune totul sub covor. Toate aceste lucruri nemernice se vor descoperi, atit doar ca cei care au murit nu se vor intoarce inapoi si rudele, prietenii, cunoscutii si chiar oameni necunoscuti vor ramine timorati de astfel de experiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.