Principalele CINCI obiective ale directorului Spitalului Județean, enumerate la PRESSALERT LIVE. În...

Principalele CINCI obiective ale directorului Spitalului Județean, enumerate la PRESSALERT LIVE. În cât timp crede că pot fi îndeplinite

0
DISTRIBUIȚI

marius craina 3

Directorul Spitalului Județean din Timișoara, Marius Craina, a enumerat cinci lucruri pe care vrea să le facă în următoarele luni de zile ca manager al Spitalului Județean din Timișoara. Acesta are planuri mari pentru sfârșitului anului și vrea să aducă mai multe îmbunătățiri în ceea ce privește sistemul medical din orașul de pe Bega. Invitat în emisiunea PRESSALERT LIVE, Craina a menționat hotărât cinci lucruri pe care speră să le ducă la bun sfârșit în următoarele luni.

„Vreau ca Centrul de Transplant să revină la ceea ce a fost în urmă cu câțiva ani, un centru regional.


Împreună cu profesorul Șilă și cu profesorul Bucuraș, să demarăm acțiunea și să demarăm lucrările ca Timișoara să revină centru medical în care se practică transplantul renal. În urmă cu câțiva ani de zile am fost undeva în frunte. Un lucru pe care mi-l doresc foarte mult este să introducem în structura Maternității Bega, a blocului operator, a sălii de naștere și a Unității de Primire Urgență, structuri care trebuie să existe în orice maternitate. Nu mi se pare normal să fie secție de Obstretică-Ginecologie fără bloc de naștere. Să finalizăm și să repornim Centrul de Terapie Intensivă la Pediatrie. Îmi doresc să realizăm un Centru de Transfuzii al Spitalului Județean”, a spus Craina.

Acesta a mai menționat că își dorește ca în următoarele luni, până la finalul anului, toate aceste lucruri să fie în desfășurare și vrea să rămână manager atâta timp cât consideră că poate să facă ceva pentru spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.