Proiect de zece milioane de lei pentru renovarea Ambulatoriului de Obstetrică și...

Proiect de zece milioane de lei pentru renovarea Ambulatoriului de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Ce se va schimba cu banii de la UE

0
DISTRIBUIȚI

 

 

cabinet ginecologie

Semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea Ambulatoriului de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara”, a avut loc astăzi la Primăria Timișoara. Valoarea totală a investiției este de 10.694.419, 46 lei, iar finanțarea nerambursabilă este de 8.421.866,76 lei.

Proiectul, care vizează atât reabilitarea clădirii ambulatoriului, cât și dotarea acesteia cu aparatură medicală de specialitate ce corespunde standardelor medicale actuale, va fi implementat pe parcursul a nouă luni.


Vor fi reabilitate, modernizate și echipate șapte cabinete existente și vor fi create șapte noi cabinete, cu dotările aferente, estimându-se că un număr de 70 de pacienți pe zi vor putea beneficia de rezultatele obținute prin proiect.

La eveniment au luat parte primarul Nicolae Robu, șeful ADR Vest, Sorin Maxim, și directorul Spitalului Municipal Octavian Mazilu. Primarul Nicolae Robu a declarat că „municipalitatea este preocupată în mod special de îmbunătăţirea condiţiilor de logistică pentru punerea în valoare a personalului calificat din domeniul medical”. Maxim a explicat că proiectul a fost semnat pe realocare de fonduri către regiunea de Vest, iar Mazilu a spus că un astfel de proiect era absolut necesar pentru spital.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.