Proprietarii Cazarmei U, amendați de Poliția Locală Timișoara pentru că nu au...

Proprietarii Cazarmei U, amendați de Poliția Locală Timișoara pentru că nu au reabilitat clădirea. Cu cât au fost sancționați

0
DISTRIBUIȚI

cazarma u piata marasti (3)Proprietarii Cazarmei U au fost somați, în urmă cu câteva săptămâni, să vină cu un proiect nou și să reabiliteze clădirea, care este într-o stare jalnică. Totuși, proprietarii nu au făcut nimic pentru a aduce clădirea la forma ei inițială, motiv pentru care, în această săptămână, Poliția Locală Timișoara i-a sancționat pe proprietarii Cazarmei U cu o amendă de 5.000 de lei.


“Proprietarii Cazarmei U au fost amendați cu 5.000 de lei și vor fi obligați să ia măsuri pentru obținerea autorizației de construire pentru efectuarea lucrărilor de intervenție în termen de 30 de zile”, a precizat, astăzi, viceprimarul Traian Stoia.

Cazarma U este deținută de Mioara Simcelescu. În 2010, proprietara clădirii a prezentat un proiect care prevedea ridicarea unui hotel de cinci stele, dar acesta a fost respins. La mijlocul lunii trecute, viceprimarul Traian Stoia îi transmitea Mioarei Simcelescu să reabiliteze clădirea. „Cazarma U aparţine doamnei Simcelescu, care a avut autorizaţie pentru decaparea tencuielii exterioare. De aici până la a arăta civilizat drumul este foarte lung. Urmează să luăm legătura cu doamna care fie trebuieşte să se apuce să îşi facă un proiect pentru a îmbunătăţi imaginea construcţiei, fie vor trebui aplicate prevederile legale, care înseamnă amendă şi finalmente obligaţia de a face”, explica Traian Stoia luna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.