PSD Timiș și-a adjudecat primul „independent” din CLT. Ce i-a promis lui...

PSD Timiș și-a adjudecat primul „independent” din CLT. Ce i-a promis lui Bojin UPDATE Ce planuri are ultimul conservator din CLT

0
DISTRIBUIȚI

plen-consiliu-local

Mișcările din Consiliul Local Timișoara continuă. După ce consilerii PP-DD Florian Stoian și Petrică Folică au trecut la PNL, iar fostul lor coleg de partid Lucian Taropa a trecut la PSD, a venit rândul dezbinărilor din PC.

Nistor Geană, consilier local din partea Partidului Conservator a devenit independent. Acesta ne-a declarat că „am plecat pentru că vreau o schimbare, în viață se mai fac schimbări mai schimbi soția sau alte lucruri.


Și politica face parte din viață. Asta nu înseamnă că am avut o problemă cu doamna Grapini. Am apreciat-o, am avut o despărțire bună. Politică nu știu dacă o să mai fac în viitorul apropiat, în PNL, PDL nu o să mă vedeți vreodată. Faptul că am fost ales pe lista USL mă determină să continui cu votarea proiectelor PSD. I-am promis acest lucru domnului Bojin”.

UPDATE Contactat telefonic pentru a ne oferi detalii cu privire la planurile sale de viitor în politică, Dorel Bogluţ, şef al PC Timişoara şi consilier local ne-a spus că „nu plec, rămân consecvent cu Partidul Conservator. Respectăm alianţa de la nivel naţional, astfel că voi vota proiectele PSD”. Legat de plecarea colegului său, Nistor Geană, Bogluţ susţine că „ asta a fost opţiunea domniei sale, a vrut să facă o schimbare, vrea să fie independent. Nu s- au creat probleme la partid din cauza plecării domniei sale, ba mai mult în demisie au fost trecute şi punctele bune ale PC”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.