„Roadele toamnei” încep astăzi la Muzeul Satului Bănățean. Care este programul evenimentului

„Roadele toamnei” încep astăzi la Muzeul Satului Bănățean. Care este programul evenimentului

0
DISTRIBUIȚI

roadele toamnei

Ediţia din acest an a târgului „Roadele Toamnei” se deschide astăzi, la ora 13,00, la Muzeul Satului Bănăţean, şi va fi precedată de un concert al orchestrei Şcolii de Artă din Timişoara, dirijată de Iosif Kalmar, la ora 12,30.


Pe scena de la Pădurea Verde vor evolua elevi ai claselor de canto muzică populară, printre care Adina Oţa, Larisa Murariu, Marius Lupulesc, Ramona Sarchiz, Simona Ciobănaşu, Liliana Samson, Mădălina Trion şi Diana Golaşie, alături de profesorii lor, Adrian Safta şi Georgiana Viţa. Sâmbătă, de la ora 13,00, pe aceeaşi scenă vor evolua ansamblul artistic „Armenişana” din Armeniş, ansamblul „Junii Banatului” de la centrul de cultură şi artă, ansamblul „Junii Gugulani” ai casei de cultură din Caransebeş şi ansamblul „Voitegeana” din Voiteni. Duminică, în ultima zi a târgului, la aceeaşi oră vor intra în scenă ansamblul „Sânziene bănăţene” din Giarmata, ansamblul „Belinţana” din Belinţ şi ansamblul „Cununa Timişului” din Ghiroda. La toate spectacolele, intrarea este liberă.

La târg vor fi prezenţi producători din Timiş cu legume şi fructe de sezon, dar şi cu preparate din carne sau brânză, faimoasa pâine de Pecica, miere de albine, must, vin şi alte produse tradiţionale, precum şi meşteri populari. Târgul este deschis sâmbătă şi duminică între orele 10,00 şi 20,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.