Robu îl atacă pe Bojin: „Nu-ţi mai băga mâna-n buzunarul meu, dragă...

Robu îl atacă pe Bojin: „Nu-ţi mai băga mâna-n buzunarul meu, dragă Titule!” UPDATE Reacția președintelui CJT: „Vorbeşte de parcă ar fi adus de la Bocsig proiectele”

2
DISTRIBUIȚI

bojin si robu la vot

Primarul Nicolae Robu e deranjat de faptul că PSD Timiş nu a completat lista celor 30 de realizări aşa cum a solicitat el. După ce a aflat de la jurnalişti că şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a spus că realizările primarului sunt şi ale PSD, pentru că proiectele se fac cu bani aprobaţi de CLT şi implicit de consilieri PSD, dar şi că Timişoara e în judeţul Timiş. Robu a promis o replică dură. Astfel, edilul a postat pe Facebook un text în care acuză PSD că a bombardat cetățenii doar cu promisiuni electorale.

„Eu încă atâta tupeu n-am pomenit în viaţa mea! Păi d-le Titu Bojin – apropo: n-ai nicio legătură cu niciunul dintre proiectele Timişoarei, nici cu cele pe fonduri europene, nici cu cele pe venituri proprii, nici cu Loga, nici cu Lenau, nici cu Calderon, cu absolut niciunul, cu atât mai mult n-ai nicio legătură cu noul stadion, cu noua sală polivalentă şi cu noul bazin olimpic, TOATE acestea fiind proiecte exclusiv ale Municipiului Timişoara, propuse de Municipiul Timişoara de unul singur şi implementate de Municipiul Timişoara de unul singur! -, prietene Titu Bojin, adu tu bani dacă poţi pentru măcar unul din proiectele tale, spre exemplu pentru Centrul Intermodal de Mărfuri, ca să ai şi tu cu ce te lăuda, să nu fii nevoit să mai spui penibilitatea că din moment ce Timişoara este în judeţul Timiş, toate proiectele mele pentru Timişoara sunt şi ale tale! Nu-ţi mai băga mâna-n buzunarul meu, dragă Titule, că dacă o mai bagi, cu toată prietenia noastră, îţi voi da peste ea!”, a scris Robu.

La final, primarul a postat lista bilunară a celor zece obiective pentru care aşteaptă bani de la guvern.

UPDATE Şeful PSD Timiş Titu Bojin a reacţionat dur la atacul primarului. „În primul rând e o frază neserioasă pe care a formulat-o, ar trebui să fie atent, nu cred că e cazul să discutăm de a băga mâna în buzunare.


A găsit formularea pe Facebook, că ştiu că se joacă mult pe acolo. Domnia sa vorbeşte de parcă ar fi adus de la Bocsig proiectele, când ele sunt cofinanţate de la bugetul local şi judeţean sau european. Nu cred că e cazul să mă contrazic cu el, a rămas cu zero în cap, nu vede că au venit bani pe alte axe de parcă ar trebui să îi bage mâna în buzunar cineva”, ne-a declarat Bojin.

Legat de cele 30 de proiecte, Titu Bojin spune că la CJT sunt mult mai multe. „Nu sunt proiectele personale ale lui. Noi avem 131 la CJ pe OG 28, staţii de alimentare cu apă, drumuri judeţele, comunale, 45 de cămine culturale. Eu am crezut că e preşedinte pe judeţ, credeam că ştie ce se mai face şi prin localităţile ai căror primari i-a pierdut, că nu mai merge pe la ei”.

2 COMENTARII

  1. Bojin baga mana in buzunar la toți, mai puțin in cel al Guvernului Ponta sau in cel de la ministerul lui Dragnea. Acestui tupeist, bine l-ați catalogat, ii place buzunarul public al CJT si cel al firmelor private care sunt abonate la lucrări cu bani de la județ. Am firma privată care încearcă sa răzbată la licitații in mod corect dar nu am loc de Tehnocer, Tehnodomus, Dateco, Agma Tiuca etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.