Şeful CJT Timiş, Titu Bojin, lovit de nostalgie. Cum l-a lăudat pe...

Şeful CJT Timiş, Titu Bojin, lovit de nostalgie. Cum l-a lăudat pe protectorul său, Constantin Ostaficiuc, şi de ce s-a certat cu PDL

0
DISTRIBUIȚI

titu bojin mana la gura 2

Sesiunea de interpelări din plenul Consiliului Judeţean Timiş a fost un prilej numai bun ca aleşii să se ia din nou la harţă, fără vreun motiv anume.


Sătul să fie luat la întrebări de pedelistul Marius Martinescu, şeful CJT Titu Bojin a răbufnit certând consilierii că dacă sunt în opoziţie trebuie să vină să discute cu el. Discursul lui Bojin a fost practic împărţi în două. Un atac la adresa primarului Nicolae Robu, despre care a reamintit că nu a adus bani de la Bocsig pentru proiecte şi că buzunarele despre care vorbea ieri când îl acuza că îi fură bani, nu îi aparţin, ci aparţin Primăriei Timişoara.

Bojin şi-a adus aminte şi de vremurile pe când şeful CJT era pedelistul Constantin Ostaficiuc şi a spus că ” pe vremea când eram în opoziţie mergeam de trei sau şapte ori pe săptămână la domnul Costi ca să trec proiecte şi am avut mereu succes. M-am săturat de băgat băţul prin gard”. Asemeni discursului lui Robu, Martinescu a început să acuze că CJT nu e Meca şi să întrebe câţi kilometri de autostradă a făcut guvernul Ponta în Timiş, Bojin l-a apostrofat pe Martinescu spunând-i că stă la ţară şi nu vede şi că este veterinar, cu seringile nu cu cifrele, motiv pentru care nu pricepe explicaţiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.