Șeful PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, curtat de toate partidele politice. De ce...

Șeful PNȚCD Timiș, Valentin Moldovan, curtat de toate partidele politice. De ce amână o alianță în Consiliul Local Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

valentin moldovan la emisiune 7Faptul că țărăniștii o vor susține pe Elena Udrea, președintele PMP în cursa pentru alegerile prezidențiale nu mai este un secret pentru nimeni. În pofida alianței perfectate la nivel național în PNȚCD și PMP, pe plan local țărăniștii din Timiș rămân încă în umbră.


Președintele filialei județene a PNȚCD, Valentin Moldovan, ne-a declarat că deși în această vară spunea că alianțele din Consiliul Local Timișoara se amână pentru toamnă, momentan nu poate face o alegere. Țărănistul spune că este curtat de toate partidele politice.

„La nivel de CLT, momentan, totul este la nivel de stand by. Până se termină perioada de transferuri nu se face nicio alianţă. Consilierii pot pleca dintr-un partid în altul, nimic nu e sigur. Momentan niciun consilier local din PNȚCD nu şi-a anunțat intenţia de a pleca, iar noi nu dăm afară pe nimeni” ne-a spus Moldovan. Cel mai probabil, soarta PNȚCD pe plan local va fi tranșată în 27 septembrie, atunci când partidul va avea o reuniune la București pentru completarea Biroului Național. Chiar și așa, șeful PNȚCD Timiș spune că nu este adeptul regulilor impuse și că aleșii din Timiș nu vor primi ordine de partid cum sau cu ce să voteze.

1 COMENTARIU

  1. Se rasuceste in mormant MARELE TARANIST CORNELIU COPOSU la grozaviile voastre! pai cum sa va (a)cuplati cu base&nutzi cand cei 2 l-au ponegrit de bietul detinut politic PRESEDINTELE PNTCD, dl. Coposu! L-au jignit pe MAJESTATEA SA REGELE MIHAI (va aduc aminte convingerile pro-monarhiste ale Dl. Coposu)! Cred ca actualul vostru presedinte numit in bascalie de base ,,ala micu cu capul mare” este MASOCHIST RAU DE TOT! LA FEL SI VOI! CRED CA ESTE ULTIMA RASUFLARE inainte sa va dati obstescul sfarsit! RUSINE! RUSINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.