Soprana Diana Pap, devenită cunoscută pentru protestele sale inedite, vine astăzi la...

Soprana Diana Pap, devenită cunoscută pentru protestele sale inedite, vine astăzi la PRESSALERT LIVE. Cum îi puteți pune întrebări

4
DISTRIBUIȚI

soprana_wcSoprana Diana Pap, cea care a stârnit aprinse dezbateri publice printre timișoreni şi nu numai, după ce s-a pozat cu pantalonii în vine pe un WC abandonat pe o stradă din complexul studențesc și a apărut dezbrăcată, cu o mască de oxigen pe față, lângă fabrica de anvelope Continental, vine în această seară, de la ora 20:00 PRESSALERT LIVE.


Direct din studioul HDV, soprana timișoreană va explica de ce a recurs la astfel de gesturi -protest, cum au fost primite acestea de către locuitorii orașului, ce impact au avut asupra comunității locale şi cum rezistă valurilor de reproşuri pentru lucrurile pe care şi le-a asumat.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

4 COMENTARII

  1. gesturile ei desi socante , sunt ca un dus rece binevenit pentru opinia publica.Nu de alta dar parca prea ne complacem in mizeria asta cotidiana nu vi se pare ?

  2. Daca nu a reusit sa se remarce prin cariera muzicala,uite,gaseste alte variante. Mi-e acru de subiectu’ asta. Sa-si vada de muzica,ii sta mai bine asa. Mi se pare o ipocrita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.