Soprana Diana Pap la PRESSALERT LIVE: „Nimeni nu mai gândește, oamenii iau...

Soprana Diana Pap la PRESSALERT LIVE: „Nimeni nu mai gândește, oamenii iau lucrurile așa cum sunt”. Ce părere are despre biserică și preoți VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

soprana diana pap  la pressalert live (5)

Invitată la emisiunea PRESSALERT LIVE, soprana Diana Pap și-a expus părerile legate de preoți, credință, biserici, dar și cele legate de teama oamenilor de a se exprima. Artista consideră inutilă construirea zecilor de biserici care se înmulțesc pe zi ce trece și nu a cunoscut niciun preot în adevăratul sens al cuvântului. „Mă deranjează că se adună o grămadă de bani pentru construcția bisericilor. Și spun că nu sunt suficiente. De ce nu se strâng bani pentru spitale, școli? Mi se pare totul inutil. Pentru ce toată mascarada asta? Să arăți că crezi în Dumnezeu? Dar nici nu e nevoie să arăți asta. Eu simt o criză pentru că oamenii nu mai vin la biserică și că să dovedim că nu e adevărat se construiesc bisericile astea disproporționate. Nu spun să nu strângă bani, dar ceea ce se întâmplă mi se pare exagerat. Asta este tot, mă deranjează și chiar nu pot să trec nepăsătoare peste lucrurile astea”, a spus Diana Pap.

Legat de preoți, artista ar vrea să cunoască unul în adevăratul sens al cuvântului pentru că, până acum, nu a cunoscut niciun preot pe care să îl admire.


Diana a mai explicat că nimeni nu are dreptul să le provoace oamenilor frică amenințându-i cu Iadul sau cu alte lucruri de acest fel. „Îmi doresc să cunosc un preot care să fie așa cum dictează orânduielile bisericești. Poate că nu am umblat eu destul pe la biserică. Nu toți preoții sunt așa, dar eu personal nu am cunoscut un preot pe care să îl admir. Nimeni nu mai gândește, oamenii iau lucrurile așa cum sunt. Intru în Casa Domnului, respect niște reguli, dar nu permit nimănui să îmi provoace frică. Nu veni să îmi provoci frică și să îmi spui că o să ard în flăcările Iadului și că o să mă bată Dumnezeu”, a mai spus soprana.

Diana Pap consideră că oamenilor le este frică să se exprime liber și consideră că acest lucru ține și de educație. „Așa sunt educați oamenii și așa acționează mai departe. Am avut probleme pentru manifestările mele de libertate. Mama mi-a spus să plec capul că nu e bine și îmi fac rău. Cred că tine de educație. M-aș bucura pentru ei să fie curajoși, să se exprime, să se manifeste fără frică, fără să permită cuiva să le provoace frică și să spună ceea ce gândesc. Nu spun să faceți gesturi grotești, ci vreau să spun să ieșiți din mediile în care nu vă place, ieșiți din locurile în care nu vă priește, fără frică și fără așteptări. Nu vă mai închinați atâta banului, că nu e totul”, a concluzionat nonconformista artistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.