Surprize în Consiliul Local Timișoara: după Adrian Orza, Flavius Boncea și Bogdan...

Surprize în Consiliul Local Timișoara: după Adrian Orza, Flavius Boncea și Bogdan Herzog părăsesc și ei PNȚCD. Ce alegere au făcut

2
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL15_resize

O nouă lovitură pentru PNȚCD Timiș. După ce săptămâna trecută Adrian Orza a demisionat din partid și a decis să rămână independent în CLT, Valentin Moldovan mai pierde doi oameni importanți.

Conform unor surse, Flavius Boncea și Bogdan Herzog ar fi urmat calea aleasă de Adrian Orza și ar fi demisionat din PNȚCD.


Șeful PSD Timiș Titu Bojin susține că „cei doi sunt cu bagajele de independenţă făcute, asta e informația mea. Nu înseamnă că sunt la PSD, dar după cum s-au manifestat, sunt la PSD. Aşa că eu sper că astăzi echipa PNȚCD și-a depus demisiile din partid. Atâta timp că nu există niciun viitor mai apropiat acolo sau îndepărtat, oamenii trebuie să se manifeste. Având în vedere că domnul Pavelescu s-a aliat cu partea cealaltă, probabil au ales calea de mijloc, ca să nu fie nici cu PSD”.

Secretarul primăriei Timișoara, Ioan Cojocari a spus că „am primit niște acte la primărie, dar vedem mâine. Nu pot să confirm transferurile în locul lor”. Cei doi consilieri nu au putut fi contactați pentru a confirma informațiile.

2 COMENTARII

  1. Sa moara mama daca io inteleg titul asta
    Surprize în Consiliul Local Timișoara: după Adrian Orza, Flavius Boncea și Bogdan Herzog și ei PNȚCD. Ce alegere au făcut
    ????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.