În Timiş, PNL şi PSD ţin secret numărul de semnături strânse pentru...

În Timiş, PNL şi PSD ţin secret numărul de semnături strânse pentru candidaţii la președinție. Ce cifre dă PDL şi cine vrea o competiţie internă în ACL Timiş

0
DISTRIBUIȚI

 

vot generic

Numărul de semnături strânse pentru intrarea în cursa electorală pentru Victor Ponta (PSD), Klaus Iohannis (ACL) şi Elena Udrea (PMP) este ţinut la mare secret de liderii politici din Timiş.

Contactat telefonic coordonatorul campaniei de strângere de semnături pentru Victor Ponta, Călin Dobra, vicepreşedinte al Consiliul Judeţen Timiş, ne-a promis că va reveni cu un telefon, însă nu s-a ţinut de cuvânt. În schimb, purtătorul de cuvânt al PSD Timiş Lucian Ursuleţu susţine că partidul său a depăşit deja norma.

Marian Vasile, omologul liberal al lui Călin Dobra, nu vrea să facă publice datele.


Acesta ne-a spus că „e o chestiune internă. La sfarşit vom anunța. Eu nu vreau să creez discuții în cadrul ACL de ce am strâns mai multe sau mai puține semnături unii sau alţii sau să dau ocazia PSD și presei să interpreteze şi așa mai departe. Ca și liberal cred că o competiție internă între PNL şi PDL este foarte bună”.

Nici preşedintele PMP Timiş, fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, nu a fost mai darnic. Acesta ne-a spus că nu ştie o cifră exactă, dar a dat asigurări că pentru candidatura Elenei Udrea au semnat câteva mii de oameni. Până la această oră Funeriu nu a revenit cu detalii.

Singurul care nu s-a temut să dea declaraţii a fost Constantin Ostaficiuc, şeful PDL Timş și co-preşedinte ACL Timiş, care ne-a oferit cifre exacte. Acesta ne-a spus că a predat nu mai puţin de 6.755 de semnături la Braşov la finele săptămânii trecute şi că până în această dimineaţa numărul crescuse la 8.211 semnături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.