Titu Bojin îi așteaptă pe Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, co-președinții ACL...

Titu Bojin îi așteaptă pe Nicolae Robu și Constantin Ostaficiuc, co-președinții ACL Timiș, în PSD. Ce mesaj le-a transmis

4
DISTRIBUIȚI

robu bojin scena

Titu Bojin, președintele PSD Timiș, lansează o provocare celor doi co-președinți ai filialei județene a Alianței Creștin Liberale. Mai exact, atât Nicolae Robu, șeful PNL Timiș, cât și Constantin Ostaficiuc, liderul PDL Timiș, sunt așteptați să se înscrie în PSD în cele 45 de zile de „traseism politic”.

Titu Bojin a afirmat, astăzi, zâmbind, că deja le-a transmis acest lucru celor doi lideri locali. „Nu ascund faptul că deja le-am transmis lui Robu și lui Ostaficiuc că pot să vină în PSD. Dacă vor să vină în PSD, îi primim fără niciun fel de probleme. Poate să vină măcar unul din doi. Pot să vină toți primarii din Timiș la PSD, chiar și domnul Robu poate să vină, e un om de treabă, cu politica e mai greu, dar dacă reușim să-l mai îndreptăm politic, va face treabă bună”, a precizat șeful PSD Timiș, care recunoaște că l-ar primi în partid chiar și pe deputatul Alin Popoviciu, însă doar după ce se va face o „analiză”.


Președintele PSD Timiș a recunoscut că „am primit prin domnul Lelescu adeziunea de la PDL, care a fost transmisă de către domnul Ostaficiuc, şi aştept ca domnii Iohannis şi Blaga să retracteze că nu primesc pe nimeni, ca să pot să le spun dacă mă duc sau nu mă duc la PDL-PNL. Dacă ei au anunţat că nu primesc pe nimeni, sigur că trebuie să se facă o derogare pentru mine, dacă ar fi să mă duc, sau pentru alt coleg, ca să ştim dacă putem să ne ducem sau nu, să nu ne pierdem mandatul şi de la PSD şi de la dânşii. Probabil că dânşii vor trebui să dea nişte derogări şi atunci vom vedea. Sigur, a fost o propunere sub formă de glumă, dar în mod serios ei trebuie să hotărască dacă primesc sau nu primesc pe alţii”.

Titu Bojin a ținut să precizeze, încă o dată, că ordonanța privind migrația aleșilor locali i se pare o măsură foarte corectă și a recunoscut că, deocamdată, nu a trecut niciun consilier, viceprimar sau primar din Timiș din niciun partid la PSD. „Trebuie să fim atenți la cei pe care-i vom primi, avem nevoie de oameni serioși, și nu să-i luăm cu camionul pe toți care vor să vină în PSD. Eu sunt convins că vor fi mișcări. Recunosc că voi discuta cu absolut toți primarii din județ”, a explicat Titu Bojin. Liderul PSD Timiș se îndoiește că vreun primar PSD se va muta la alt partid.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.