Topul firmelor din județul Timiș 2013, organizat de CCIAT, cel mai important...

Topul firmelor din județul Timiș 2013, organizat de CCIAT, cel mai important eveniment al business-ului local. Cum poți participa (P)

0
DISTRIBUIȚI

topul firmelor cciat premii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 17 octombrie 2014, cea de-a XXI-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș 2013, cel mai important eveniment economic al comunităţii de afaceri din vestul ţării, cartea de vizită a succesului şi performanţei în afaceri.

Laureaţii sunt stabiliţi conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul reunind 5.975 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din 23.437 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Vor fi premiate firmele care au reușit să se claseze pe locurile I, II și III în șase domenii de activitate (Cercetare-Dezvotare și High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii, Comerț și Turism), 251 de grupe (conform codurilor CAEN) și cinci clase de mărime (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari).

De asemenea, 10 firme vor fi recompensate cu Diplome pentru Excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale, în cadrul Topului Exportatorilor.

Unităţile de cercetare şi învăţământ şi unităţile de producţie care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate, în baza datelor puse la dispoziţie de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), vor fi recompensate cu Trofeul Creativităţii.

Premiate vor fi și universitățile timișene, în cadrul secțiunii Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior, aflat la a șasea ediție.

Firmele care s-au clasat pe unul dintre primele trei locuri în Top, în ultimii patru ani, vor fi recompensate cu Distincţia de Excelenţă, iar celor care s-au menținut pe podium în ultimii șase ani, li se va acorda Trofeul de Excelenţă.

Diplomele și trofeele vor fi înmânate de Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Președintele Asociației Naționale a Exportatorilor și Importatorilor din România (ANEIR),

Directorul General al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), personalități din domeniul bancar, oameni de afaceri, conducerea CCIAT.

Cei peste 700 de participanţi – premianți și invitați – vor avea parte de momente artistice de excepţie oferite de  corul Operei Române Timișoara, de Răzvan Grozăvescu și VOX CANTI.


La final, Cătălin CRIȘAN va susține un recital extraordinar. Evenimentul va fi prezentat de binecunoscuta realizatoare TV Mirela Boureanu-Vaida.

Parteneri media ai Topului Firmelor sunt: TVR Timișoara – partener principal, Tele Europa Nova, Radio România Reșița, Radio Timișoara, Opinia Timișoarei, Renașterea Bănățeană, Ziua de Vest, deBanat.ro, oradestiri.ro. pressalert.ro, sursadevest.ro.

 Firmele interesate să participe la eveniment și / sau să se promoveze în Catalogul Topului Firmelor din Județul Timiș editat cu această ocazie în 1.000 de exemplare sunt invitate să contacteze CCIAT la adresa de e-mail: cnitu@cciat.ro, tel. 0721/784445, Cătălina Culda – responsabil eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.