Traficant de cocaină, prins în flagrant de „Crima Organizată” Arad lângă casa...

Traficant de cocaină, prins în flagrant de „Crima Organizată” Arad lângă casa unui interlop timişorean

1
DISTRIBUIȚI

cocaina 22

Poliţiştii de la „Crimă Organizată” din Arad au reuşit, ieri, prinderea unui traficant de cocaină, flagrantul realizându-se în Timişoara.


Un investigator sub acoperire a cumpărat de mai multe ori de la P.N.R., în vârstă de 39 de ani cocaină, preţul plătit fiind de 100 de euro pentru un gram de drog. Sportivul de performanţă face parte dintr-o grupare de crimă organizată specializată în distribuţia de trafic de droguri de mare risc. La ultima tranzacţie, dealer-ul a venit cu 12 grame de cocaină, iar în momentul în care au intervenit poliţiştii a încercat să scape de marfă arucând-o. Flagrantul s-a realizat lângă locuinţa lui Alin Gherman, unul dintre cei mai cunoscuţi membrii ai lumii interlope timişorene. Suspectul a fost reţinut şi prezentat cu propunere de arestare preventivă, Tribunalul Arad dispunând încarcerarea pentru 29 de zile sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc.

1 COMENTARIU

  1. Da ce ma, la Arad nu mai sunt traficanti si droguri, de ati facut flagrant tocmai la Timisoara. Ah da, am uitat la Arad sunt prea multe obligatii care trebuiesc onorate.. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.