TRAFICANT de droguri, prins de polițiști când încerca să iasă ilegal din...

TRAFICANT de droguri, prins de polițiști când încerca să iasă ilegal din țară. Ce cantitate importantă de cannabis transporta

0
DISTRIBUIȚI

canabis sarbUn traficant de droguri italian a fost prins de polițiștii de frontieră români, când încerca să iasă din țară cu o cantitate importantă de cannabis. 2,5 kilograme de cannabis au fost ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Arad şi poliţiştii de frontieră din Nădlac, de la un cetăţean italian care încerca să iasă din ţară folosindu-se de un document fals. Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, din judeţul Arad, poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat, cetăţean italian, care încerca să iasă din ţară, călătorind într-un autocar împreună cu o femeie, cetăţean român, şi folosind un document de identitate fals.

Existând suspiciuni asupra bărbatului, o echipă comună a Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi a P.T.F.


Nădlac a efectuat un control amănunţit sub scaunele din autocar pe care stăteau bărbatul şi femeia care îl însoţea. Astfel, au fost descoperite patru pachete învelite în folie de staniol, iar în bagajul de cală al celor doi a fost găsit încă un pachet asemănător. În pachete au fost depistate 2,5 de kilograme de substanţă de culoare verzuie, cu miros înţepător, susceptibile a fi cannabis.

Drogurile au fost ridicate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad –  Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, care continuă cercetările, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad. Împotriva cetăţeanului italian a fost dispusă începerea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de droguri de risc, scoatere din ţară de droguri de risc, fără drept, tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi uz de fals. Traficantul a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.