TRAGEDIE conjugală. O femeie a fost căsăpită cu barda de fostul soț...

TRAGEDIE conjugală. O femeie a fost căsăpită cu barda de fostul soț UPDATE Explicația HALUCINANTĂ a ucigașului

0
DISTRIBUIȚI

criminalistiO dramă conjugală s-a terminat cum nu se poate mai rău: un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a omorât fosta soţie cu barda iar apoi a sunat la 112. Nu ca să ceară ajutor, ci ca să se autodenunţe, scrie portalul arădean newsar.ro. Aşa s-a sfârşit povestea unor soţi care divorţaseră în urmă cu mai mulţi ani, dar care locuiau, totuşi, împreună, în Aradul Nou. În urma unui conflict aparent spontan, bărbatul în vârstă de 60 de ani şi-a lovit fosta soţie cu barda în cap, ucigând-o pe loc.


Apoi, resemnat, a sunat la 112, mărturisindu-şi fapta.

Ucigaşul a fost ridicat de anchetatori, urmând ca aceştia să solicite un mandat de arestare pe numele său, în cursul zilei de astăzi.

UPDATE Dumitru Ivanischi, 62 de ani, fost căpitan la Grăniceri, acum în rezervă, i-a tăiat soției sale calota craniană, noaptea trecută. Practic, femeia care stătea în pat la momentul agresiunii, a rămas fără calota crainiană, de la nivelul frunții. Foștii soți Ivanischi au împreună doi copii, un băiat și o fată. Ucigașul susține că ei și fosta sa nevastă se aliau împotriva lui. În fața anchetatorilor a susținut că vina pentru moartea femeii aparține de fapt fiicei lor, de la care au pornit discuțiile.

”El spune că fata avea un iubit cu care nu era de acord, și că de aici a pornit cearta, fiica lui fiind autorul moral al tragediei”, a explicat procurorul criminalist Codrin Gavra de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.