Tramvaiele vor putea circula, din nou, pe strada Ștefan cel Mare, în...

Tramvaiele vor putea circula, din nou, pe strada Ștefan cel Mare, în cel mult câteva săptămâni. Ce premieră anunță primarul Robu

0
DISTRIBUIȚI

muncitori-drumuriCu bani de la Uniunea Europeană, Primăria Timișoara a început o serie de lucrări pe strada Ștefan cel Mare, în luna aprilie.


Valoarea proiectului este de aproape 25 de milioane de lei și prevede reabilitarea liniilor de tramvai, dar și refacerea carosabilului. În aceste condiții, circulația auto a fost restricționată, iar circulația tramvaielor pe această stradă a fost întreruptă.

Astăzi, primarul Nicolae Robu a ținut să precizeze că, cel mai probabil, la sfârșitul lunii septembrie tramvaiele vor putea să circule din nou pe strada Ștefan cel Mare. Mai mult, edilul șef anunță și o premieră. “Lucrarea intră în linie dreaptă, este o lucrare foarte complexă. Este pentru prima dată când vom avea rețelele de utilități sub trotuare, și nu sub carosabil. Toată partea aceasta de dislocare și realizare de rețele noi, de betonare a trotuarului, a carosabilului s-a finalizat și urmează să se toarne asfaltul în perioada următoare”, a precizat, astăzi, primarul Timișoarei.

Nicolae Robu are doar cuvinte de laudă la adresa firmei care realizează lucrările, SC Porr Construct. “Firma a lucrat excepțional, mă bucur că e a treia mea experiență cu această firmă. SC Porr Construct a realizat și Piața Bălcescu și extinderea spre Torac”, a conchis primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.