Transferat la PLR Timiș, fostul conservator Traian Stancu se revoltă: „Partidul...

Transferat la PLR Timiș, fostul conservator Traian Stancu se revoltă: „Partidul poate migra se duce sau iese din USL, dar cel care a candidat pe listă nu poate migra?” Ce mișcări prezice în CLT

0
DISTRIBUIȚI

traian-stancu

Recent transferat în Partidul Liberal Reformator Timiș, fostul conservator Traian Stancu a ieșit în fața presei pentru a-și expune viziunea privind viitoarele mișcări de pe scena politică. „Vreau să ies la pensie de pe partea dreaptă și atunci m-am alăturat acestei echipe”, și-a explicat Stancu alegerea.


Liberalul este de acord cu migrația primarilor și consilierilor la alte partide și spune că „o să aveți surpriza că foarte mulți consilieri locali se vor declara independenți pentru a se proteja de partidele lor. Procentul cel mai mare nu va fi de migrație, ci de independență. Cele mai multe plecări vor fi de la partidele mici și cele care sunt în schimbare. Toată Europa face alianțe după alegeri. Eu am unele probleme cu disciplina de partid. Cum să facem alianță înainte? Partidul poate migra se duce sau iese din USL, dar cel care a candidat pe listă nu poate migra?” La PLR Timiș, Stancu, care înainte de a fi membru PC a făcut parte din echipa PDL, se va ocupa de constituirea organizațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.