TUPEU Ionesie Ghiorghioni, aghiotantul lui Frunzăverde, îi CEARTĂ public pe inspectorii vamali...

TUPEU Ionesie Ghiorghioni, aghiotantul lui Frunzăverde, îi CEARTĂ public pe inspectorii vamali că și-au făcut datoria. Vezi cu ce i-a ameninţat VIDEO

11
DISTRIBUIȚI
Ionesie Ghiorghioni 1024x685
Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș Severin, liberalul Ionesie Ghiorghioni, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, a făcut, astăzi, în plenul colegiului prefectural, unde au participat reprezentanţii tuturor instituţiilor din judeţ, uu gest halucinant: l-a muştruluit pe reprezentantul Vămii pentru că inspectorii vamali şi-au permis să-şi facă datoria. Nemulţumirea fostului pedelist a pornit de la faptul că, la Festivalul răchiei de la Băile Herculane, angajaţii statului i-au verificat pe producătorii de ţuică, Ghiorghioni considerând că nu trebuia făcut acest lucru pentru că era un moment festiv.”O pată – nu știu cum va fi interpretată intervenția mea, nu sunt un om care să încurajez nesupunerea la legi – dar după ce s-a terminat spectacolul, când producătorii au rămas – era muzică, era sărbătoare acolo – au avut și momente probabil în care nu mai voiau să plece cu răchia expusă acasă și au valorificat-o la turiști. Lucrătorii vamali au fost prezenți și au încercat să amendeze sau să facă ceva acolo aducând o pată de culoare nu grozavă asupra desfășurării acestui eveniment.


Nu știu dacă tocmai acolo suntem mai catolici decât Papa, eu, dacă vă amintiți, tot în acest trend, am rugat pe domnul director de la Direcție (Vamală n.n.) și anume atunci când a venit acea ordonanță cu privire la taxele pentru producători, e o ordonanță permisivă unde și micii producători se pot pune sub lege. L-am rugat să se facă adrese la primării, să se prelucreze, să se știe și i-am întrebat: mulți aveau acasă la ei documentele, și de producători… nu știu dacă trebuia atâta zel!”, a susţinut vicepreşedintele CJ Caraş Severin. 
La final, acesta a avertizat, lăsând să se înţeleagă faptul că vor urma represalii politice „v-aș ruga să-l informați pe domnul director… o să-l sun și eu, o să vedem la consiliul județean, dar nu mi se pare că ați procedat extraordinar de corect!”

<

11 COMENTARII

  1. Marea evaziune fiscala din Romania nu stim daca e la gugulanii din Caras, participanti la Festivalul Rachiei de la Baile Herculane. Nu ca acolo n-ar trebui controlati producatorii. De ce nu se iau insa masuri la frontiere, incepand cu portul Constanta si terminand cu granitele cu Ucraina si Serbia unde intra si ies zilnic nestanjenite mii de camioane si de containere cu marfa nefiscalizata? Pentru ca banii la negru, sute de milioane de euro pe an, intra in buzunarul partidelor politice? Nu vreti sa mai bagati (din cand in cand, sa nu va pierdeti parti-pris-ul cu psd-ul) baţul si in viesparul de acolo?

  2. mos Pla asta di iONESIE ie cam dus cu pluta si in plus zic betele fete de la secretariat ca le cam baga mana intre picere cand le cheama la cate ceva in birou lui. scarbosu dreacu nu vede cai obez sii pute si gura.sa merje dreacu la pensiii

  3. Cat tupeu pe cest individ !Sufera ca nu a putut sa traga de urechi calumea pe reprezentantul vamal ,nu stiu cine a fosz si a participat la sedinta ,nu mai are putere acest broscoi ,Elefant ,a dracu de animal ….;) Imi este scarba de aceste animale ,spre exemplu ; Stoian ,FRUNZAVERDI si alti care beau si mari f….. ,doar cú degetelul enerveaza femeile ,ori mai baga cate o cantare ,bleah ,lasa-ma ,am auzit cu mi sau plans femeile de acesti indivizi 😉

    • am auzit si io ca scarbosu asta cand se imbata le cauta pe bietele secretare in chiloti. nesimtitu dreacu. si in plus nici nu are putza cica ie cat degetu si nu i se mai scoala de mult. bata-l dumnezeu sa-l bata de porc batran.

  4. dar si femeiile care isi dau putulina la bataie chiar asa jegoase ….si frunzedi cu camelia si ramona ,le mai si incurca uneori si le chema pe amandoua ,se complac doar sa aibe un loc de munca saracutele ,mai se si Lauda la noi ce face cu ele ,unde-i barbatia ….uneori plecam doar de jena ,de scarba ….din anturajul lor jegos ….

    • „frunzedi”…alt porc batran si ipotent. da’ cica pachidermu asta cu ochii belitz de zici cai zombi o luvat ceva pumni in cap ca so dat la gagica unuia la o betie din aia cu spume.

  5. Acum mai e cum e,insa daca se va face teribila regionalizare/baronizare a tarii….atunci sa te tii nene!!!Orice gunoi,sefut,sefulet la vre-o primaria ,clt etc il va certa pe cel care in naivitatea sa va incarca sa-si faca meseria !In ce priveste „secretarele”…fufe sunt in toate primariile si nu numai !Grav este cand sunt lasate sa conduca in locul celor investiti cu asemenea treaba !

  6. dar asa de josnica sa poti fi sa te uiti la un asa broscoi ,dai dracu pe cine f– t ,sa si faca treaba dar pe langa ca sunt hotii si curvari , sai scuture il cu coasa si procurori sa le scoata tot alcoolul si curvasaritul din cap ,sa mearga la racoare si au batut joc de noi ,dar ne aducem raportul ptr ca acceptam asemenea gunoaie,REVOLUTIE ,acum ar trebuie sa inceapa impotriva astora,jos curvasariala si hotia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.