Un bebeluş a zburat prin parbriz şi a murit după ce maşina...

Un bebeluş a zburat prin parbriz şi a murit după ce maşina condusă de tatăl său a intrat într-un TIR. Vezi în ce stare sunt părinţii

0
DISTRIBUIȚI

Accident-E70-361

Un accident mortal a avut loc la ieșirea din Slatina Timiș spre Caransebeș,  pe DN6 în noaptea de duminică spre luni. Un copil de un an şi două luni a murit, iar părinții săi au fost transportați în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR, conform infocs.ro.

Aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf cu numere de Italia, bărbatul s-a angajat într-o depăşire periculoasă, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR.


Şoferul autotrenului a tras de volan încercând să evite mașina, dar nu a reușit. Impactul a fost atât de violent, încât copilul a fost proiectat prin parbriz. Trupul rănit al micuțului a cedat în drum spre Spitalul de Urgență din Caransebeș. În autoturism se mai afla mama copilului care dormea pe bancheta din spate. Atât ea, cât și şoferul, tatăl băiatului, au fost scoși din mașina complet avariată de pompierii de la descarcerare și transportați în stare gravă la spital. Maşina a fost distrusă în totalitate în urma impactului cu camionul. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.