Un eveniment medical important va fi organizat la Timișoara. Despre ce vor...

Un eveniment medical important va fi organizat la Timișoara. Despre ce vor discuta numeroși urologi din întreaga lume

0
DISTRIBUIȚI

viorel bucuras

Capitala Banatului va fi gazda unui eveniment medical inedit. Este vorba despre primul simpozion internațional “Clasic și modern în endourologie”, la care sunt invitați să participe specialiști urologi de renume mondial și european. Potrivit medicilor timișoreni, endourologia este o ramură a urologiei care se ocupă cu proceduri chirurgicale minim invazive.

Evenimentul este organizat de Clinica de Urologie a Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, recunoscută pe plan național și internațional ca și centru de training în endourologie.


“Suntem foarte fericiți că am reușit să organizăm primul simpozion internațional “Clasic și modern în endourologie”, la care vom avea invitați specialiști de renume. Simpozionul va cuprinde mese rotunde, dezbateri, dar și operații endoscopice urologice transmise în direct din sălile de operație. Simpozionul nostru își propune să aducă în același loc tehnici devenite deja clasice, alături de procedee, echipamente și tehnici de ultimă generație, pe care ni le dorim disponibile în cât mai multe centre urologice din tară.”, explică Viorel Bucuraș, șeful Clinicii de Urologie.

În cadrul evenimentului, medicii urologi vor discuta despre afecțiunile prostatei, tumorile vezicii urinare și piatra la rinichi. Simpozionul va avea loc în perioada 17 – 19 septembrie, la Hotel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.