Un nou marș de protest la adresa mafiei imobiliare din Timișoara. Când...

Un nou marș de protest la adresa mafiei imobiliare din Timișoara. Când va avea loc

5
DISTRIBUIȚI

noua dreapta tm tigani 3 p

Membrii Noii Drepte din Timișoara au anunțat că vor ieși din nou în stradă împotriva a€œmafiei imobiliare din orașul de pe Bega. Acțiunea are loc anual și are ca scop tragerea unui semnal de alarmă asupra acestui fenomen infracțional care a afectat zone întregi din centrul istoric al Timișoarei.

”€œLuând act de faptul că mafia imobiliară țigănească din Timișoara este în continuă extindere iar autoritățile au devenit de ani de zile complice la acest fenomen devastator pentru orașul nostru, Noua Dreaptă anunța organizarea celui de-al 6-lea marș de protest”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Noua Dreaptă Timișoara.  Tinerii susțin că pentru eradicarea acestui flagel nu sunt suficiente amenințările cu amenzi date de primar pe Facebook ori declarațiile politice, ”ci sunt necesare măsuri radicale, pentru însănătoșirea societății timișorene.


Chiar dacă unii consideră această luptă ca fiind una deja pierdută iar alții preferă să se limiteze la a-și manifesta nemulțumirea în spatele ușilor închise, noi dorim să ieșim din nou în stradă pentru a ne afirma dorință de a vedea Timișoara liberă”.

Cea de a șasea ediție a marșului de protest va avea loc duminică, 5 octombrie 2014, de la ora 19.00. Punctul de întâlnire este platoul din fața Catedralei Mitropolitane din centrul Timișoarei.

Foto: Arhivă

5 COMENTARII

  1. mafia tiganeasca ????????????????
    dar de mafia romaneasca nu ziceti ninica ????????????????????
    ca voi rumanii ati furata dupe ’89 tot ce s-a putut. de la toate bogatiile tarii: uzine fabrici flota romaniii terenuri agricole paduri banii statului etc etc etc si pana la fondurile europene. noi macar tiganii am ” luvat” banii din strainatate (jermania frantia etalia …) si i-am adus in tara.
    dapo che muia, dapto ando ioca, dapto andro nac, haz mo vrejos

  2. sa moara mama ca baragladina cam are dreptate. numa la timisoara stiu despre o multime de imbogatiti din furaciuni de la stat. bojin(de la tractorist la patron de ditamai fabrica!). ostaficiuc (pencoop, terenuri, casa la L.112 primita moka si revanduta la ciori) borha (ditai terenu langa praktiker) fratii cristescu ghita vama (dom. ciobanu) cojocare miut etc etc etc etc

    • dar de leberalu !? Olaru ce zici bey comunist???
      dupa ce ca a fost dat afara (cu ancheta groasa la politie astupata de coifan ostaficiuc si nenorocitii care au condus atunci politia Timiseana) de la primarie pt. shmenuri cu locuinte etc, a ajuns nu stiu cum pla mea stapan peste promt si uMT. Promt si UMT care erau mandria industriei romanesti cu peste 6000 de muncitori ctitorie de elita realizata din banii poporului roman. si a ajuns un nima in lume sa sa puna mana MOKA pe aceasta comoara. sa fiti blestemati in vecii vecilor voi si familiile voastre pt. dezastrul si nenorocirile pe care le-ati adus poporului roman. DNA nu are nimica de spus ?

  3. Tinerii, trebuie s-a protesteze:-l-a PRIMARIE si-n fata
    JUSTITIEI, poate se v-a sesiza cimeva, {GUVERN, C.S.M.,
    PRESEDENTIE,etc.}si tiganii a-u dreptate,trebuie verificati,
    toti cei care a-u dat tunuri, sia-u distrus acest oras.
    Cu ajutoru-l justitiei din Timisoara, s-a furat si s-a distrus,
    numai c-a nu exista raspunderea MAGISTRATULUI.
    Toti in viata platim pt. greseli, numai aceasta elita,
    independenta, nu raspund pt. furaciune si hotariri gresite,
    platim tot noi , din afara sistemului.

  4. Haoleo mincațas! Mai e unii tare bogati , da zăci dă ori cit are toti tâganii la un loc. Ciuhandru si el țigan dar n-o furat atit ca voi. Rusânii rumânilor ! Voi ne-ati furat tara…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.