Un TIR s-a răsturnat într-o curbă din cauza VITEZEI excesive. În ce...

Un TIR s-a răsturnat într-o curbă din cauza VITEZEI excesive. În ce stare este șoferul

0
DISTRIBUIȚI

TIR-rasturnat-Lugoj-Caransebes-27-august-2014-foto-galerie-redesteptarea-lugoj-3O persoană a ajuns la spital după un accident produs astăzi pe șoseaua care leagă municipiul Caransebeș de Reșița.


Incidentul a avut loc între localitățile Soceni și Brebu, conform resita.ro, din cauză că șoferul autotrenului nu a adaptat viteza, iar într-o curbă vehiculul a scăpat de sub control. „În acest moment, circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă de circulație. Traficul rutier este supravegheat de echipajele Serviciului de Poliție Rutieră Caraș-Severin. O persoană a fost rănită și a fost transportată la spital. Este vorba de șoferul autotrenului”, a declarat pentru sursa citată, comisarul șef Decebal Davidoiu, șeful Serviciului Poliției Rutiere Caraș-Severin.

Circulația rutieră va fi dirijată de agenții de poliție până la punerea pe roți a autotrenului. O automacara a fost solicitată să intervină, polițiștii atrăgând atenția că circulația va fi blocată pe parcursul manevrelor de repunere pe șosea a autotrenului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.