Universitatea de Vest din Timișoara, în top 800 al celor mai bune...

Universitatea de Vest din Timișoara, în top 800 al celor mai bune universități din lume. Ce loc ocupă

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Patru universități de stat din România se află în Clasamentul Internațional al Universităților 2014 QS World University Rankings, care a fost publicat astăzi. Este vorba despre Universitatea din București, care este cea mai bine clasată universitate din România, cu o poziție pe locurile 651 – 700, Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Universitatea de Vest din Timișoara, care și-au păstrat pozițiile înregistrate anul trecut.


În anul precedent, Universitatea de Vest a fost inclusă tot în categoria 701+, iar în urmă cu doi ani, ocupa poziții între 600 și 700.

QS World University Rankings reprezintă clasamentul celor mai bune 800 de universități la nivel global și este realizat anual, începând din 2004. Clasamentul este realizat pe baza reputației academice, reputației în rândul angajatorilor, raportului între numărul de studenți și corpul didactic, numărului de lucrări academice listate în publicații de specialitate, numărului cadrelor didactice internaționale și numărului studenților internaționali.

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Massachusetts Institute of Technology este în topul clasamentului. În total, în top 200 al celor mai bune universități din lume sunt prezente 31 de țări, Statele Unite ale Americii având cele mai multe instituții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.