Universități din străinătate racolează studenți la Timișoara. Când va avea loc evenimentul

Universități din străinătate racolează studenți la Timișoara. Când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

studenti

Liceenii dn Timișoara vor primi informații de primă mână despre avantajele studiului în străinătate. Vineri, , 26 septembrie 2014, ora 13:10, în sala Multimedia a Liceului Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, studenții români care își fac facultățile în universități din lumea largă vin să le vorbească despre cum e acest lucru.

”Cei prezenţi vor putea afla aproape totul despre studiile în ţări precum Danemarca și Marea Britanie, prin seminarul interactiv susţinut de foşti şi actuali studenţi români din aceste ţări„, explică Larissa Luică, de Liga Studenților Români în Străinătate (LSRS).

Caravana este un proiect care recunoaşte şi susţine interesul puternic al tinerilor români de a dobândi o educaţie de calitate în străinătate şi care vine în întâmpinarea necesităţii de informare a acestor tineri cu privire la oportunităţile academice internaţionale.

Noutatea toamnei constă în organizarea unor mini-conferințe în paralel cu obișnuitele seminarii pe tema studiului în străinătate.


Structura acestor mini-conferințe va fi mai elaborată și mai interactivă, menită să implice activ participanții în procesul de informare. Pe lângă prezentarea studiilor în străinătate și a oportunităților oferite de diferite țări pentru studenții internaționali, la aceste mini-conferințe vor participa speakeri consacrați care au absolvit universități din străinătate și cu care tinerii prezenți să poată discuta direct despre ce înseamnă studiul la universitatea respectivă și experiența academică în străinătate. De asemenea, se vor organiza workshop-uri pe teme precum procesul de aplicație, scrisoarea de intenție, posibilitățile de finanțare etc, precum și sesiuni de networking informal.

Pentru mai multe detalii despre proiect și pentru programul complet al evenimentelor din cadrul Caravanei LSRS, vă invităm să consultați site-ul http://www.lsrs.ro/caravana/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.