Unul dintre liderii clanului țigănesc Cârpaci, trimis în judecată pentru că și-a...

Unul dintre liderii clanului țigănesc Cârpaci, trimis în judecată pentru că și-a TERORIZAT vecinii. Ce amănunte ȘOCANTE au aflat procurorii

14
DISTRIBUIȚI

novacovici trifu diamant

Unul din membrii clanului Cârpaci, trimis în judecată pentru că și-a terorizat vecinii. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Trifu Cârpaci sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de şantaj. În rechizitoriul întocmit procurorii au detaliat întreaga strategie a etnicului rrom de a-și determina vecinii să se mute din imobil.

În cursul lui 2002, inculpatul Trifu Cârpaci a cumpărat un apartament într-un imobil monument istoric din Timişoara, situat pe bulevardul 16 Decembrie 1989, la numărul 7, iar din acel moment acesta mutându-se şi locuind acolo efectiv. ”Încă de la mutarea sa, inculpatul Trifu Cârpaci şi-a exprimat intenţia de a cumpăra toate apartamentele din acel imobil, astfel că i-a contactat pe ceilalţi locatari, cărora le-a solicitat să-i vândă apartamentele”, notează procurorii. În timp, o parte dintre deţinătorii celorlalte apartamente din imobil au dat curs ofertelor lui Cârpaci, astfel că până în anul 2007 acesta a achiziţionat mai multe apartamente din acelaşi imobil. ”După mutare, inculpatul Trifu Cârpaci le-a contactat în repetate rânduri şi pe cele patru persoane vătămate, purtând cu acestea discuţii prin care şi-a manifestat intenţia de a le cumpăra apartamentele, oferind însă preţuri mult subevaluate faţă de valoarea de circulaţie a acelor apartamente”, mai arată procurorii în rechizitoriu.

În urma refuzurilor repetate ale persoanelor vătămate de a vinde inculpatului, Trifu Cârpaci a devenit agresiv faţă de persoanele vătămate, adresându-le cuvinte jignitoare şi spunându-le că până la urmă le va determina să-i vândă apartamentele, iar întregul imobil va fi al său.


”De asemenea, inculpatul a manifestat un comportament antisocial, exprimat în diverse acte de tulburare a folosinţei locuinţelor persoanelor vătămate, un comportament şicanator, de intimidare a persoanelor vătămate şi a altor persoane care deţin apartamente în imobil, pentru a-i determina pe aceştia să vândă inculpatului apartamentele pe care le deţin. În acest sens, pentru atingerea scopului urmărit, inculpatul Trifu Cârpaci a provocat în mai multe rânduri inundaţii în apartamentele proprietatea sa, cu consecinţa infiltrării apei şi provocării de degradări apartamentelor persoanelor vătămate, situate la etajele inferioare. În cursul lunii august 2007, inculpatul a provocat o inundaţie în unul din apartamentele sale, fapt ce a condus la cauzarea de pagube însemnate apartamentului uneia dintre persoanele vătămate. În momentul în care persoana vătămată i-a reproşat inculpatului această inundaţie, acesta a ţipat la ea şi a ameninţat-o că va continua să îi inunde apartamentul până în momentul în care se va decide să i-l vândă, ameninţări reiterate de către inculpat în cursul lunii decembrie 2007, cu ocazia unei alte inundaţii provocate aceluiaşi apartament. În cursul lunii decembrie 2012, inculpatul a provocat o altă inundaţie în unul din apartamentele sale, în urma acestei inundaţii puternice fiind cauzate numeroase stricăciuni apartamentelor în care locuiesc trei dintre cele patru persoane vătămate, ocazie cu care inculpatul a continuat să le ameninţe pe persoanele vătămate cu inundaţii, până ce acestea se vor hotărî să vândă”, este notat în rechizitoriul prin care reprezentantul celui mai bogat clan de rromi din țară a fost trimis în judecată.

 

14 COMENTARII

  1. Dra Stanici vezi ca ai gresit In imagine l-ai pus pe Diamant care este clientul fostului Presedinte al tribunalului Timis si apoi presedinte al sectei penale a Curtii de Apel Timisoara Dinca Ion. Acest avocat pe vremuri judecator a fost care a intervenit in sedinta conducerii organizata atunci cind eu in calitate de judecator am reclamat ca secretarul primariei Cojocari a venit sa imi ceara solutie favorabila in biroul sefului direct si Dinca a spus „Cum iti permiti tu ca un simplu judecator sa comentezi dispozitiile primarului Ciuhandu si a secretarului Cojocari? O sa vina Valeriu Stoica sa va schimbe, Dle Cojocari o cafeluta va rog. Stati bine domnule primar pe scaun ?”
    Acum nu ii ajunge pensia ca fost magistrat si se angajeaza sa il apere pe Diamant care a fost trimis in judecata pentru infractiuni savirsite asupra romanilor. O data am strigat in fata salii de judecata Swarovski vezi ca te cauta Diamant. Cine credeti ca a raspuns. Nu e greu de ghicit. Imi pun o intrebare :Oare acum cativa ani ii ajungea unui judecator salariul de magistrat cu toate sporrile de conducere? De ce iese magistratul la pensie anticipat si apoi se ploconeste ca avocat ca sa castige un ban in plus pe linga pensia micuta ???

    • cia-i doamna avucat cu noi tiganiii ? ca noi am ominit gras de tot si pa primare si pa secretare si pa giudecatori care o fost oamini cu noi si nor fecut descremenare cu noi cum face dumeta. asa sa sti. si noi am vinit din jermania cu coco (cum zicet voi rumani) multe si noi nu liam furat de la statu ruman cm fac rumanii cares sefi,

  2. PE ACESTIA NUI POTE OPRI NIMENI DATILE FOC SA ARDA CA SOBOLANI CA AU FURAT DESTUL CA DE MUNCIT NU MUNCESC NICI UNDE NUMAI TIPA TOATA ZIUA CA NEBUNI,ASA AU FACUT SI CU ALTE FAMILI,PINA CIND MAI POT TIMISORENI SA SUPORTE ACESTE LEPADATURI

  3. Trebuie urmat modelu’ austriac .Dupa razboiul mondial ,tuciurii au ocupat casele din centrul Vienei, tot prin manevre dubioase. Unele s-au aprins instantaneu si asa țiganii au tulito la marginea orasului unde au primit teren pt case.

  4. pt.pardailan a lui ministeru,,,,,deduc din ce ai scris ca esti un travestit sub acest nume si sint convins ca te-au platit,,tiganii,,sa faci astfel de precizari cu felul cum au facut si fac bani ei ,,TIGANII,,in,, JERMANIA,,cu cat sunt de smecheri si cum ca ar fi discriminati, ,probabil esti o lichea,un atarnator o sluga la tigani(s-au tu te crezi angajat)la una dintre aceste familii,,,,,,,apropoooo,,si nu te mai prosti sa scri ca si cum se pronunta,, EI ,,ca nu haleste nimeni prostiile astea…………TRAVESTITULE CE ESTI……..

    • Doamne cat esti de prostovan.. Halatul unde e halatul ?! Dati-i o pastila astuia ca dup’aia crede ca toti am luat bani de la tuciurii. In rest ce sa zic… se va sparge buboiul si va izbucni o revolta romani-tigani. S-a saturat toata lumea de ei. Dac-ar fi in locul lor unguri jur ca n-as avea nicio treaba.

    • adica tu me face pa mine bulangiu????????? tu iesti gaozar ca noi romanes navem bolili astia sodomiste ca noo ne place numa muierili. da asa ie, ca noi am luvat banii coco di la nazestii lu hitlerdin jermania care nior torturat si omorat cu gazili de la tzava de la motoru de la auto la asvitz si alte laghere. si nu am furat bani de la statu roman cum facet voi rumanii.

  5. ……..referitor la cele spuse de D-na AV.,,,nu ma mira faptul ca acest D-zeu al judecatorilor pe vremea cind profesa era totodata si un mare corupt,,,,,(bineinteles isi alegea colaboratorii cu grija),din atitudinea lui de acum se vede clar ca defapt acest om care punea la punct avocatii in sala de sedinta,,timora inculpatii si le aplica acele pedepse inumane,de cele mai multe ori date ca exemplu,,este o lichea,,o pramatie fara suflet,,o bestie cu chip de om,,,,,,,,,,,,,,,,nu de putine ori uni inculpati cu un nivel mai ridicat de cultura il asemanau cu ,,BELA LUGOSHI,,cel care a jucat rolul lui dracula,,,,,,,,,,,,,,,,,,stau si ma gindesc cum o cunostinta de a mea intr-un interval de 12 ani de procese nu a fost judecat de alt judecator,,,,orice cauza a avut fie la tribunal pina prin 2006 si dupa la C,Apel erau judecate de acest CORUPT si om al sistemului,,,,de cite ori se punea in discutie distribuirea aleatorie a dosarului,,acest Bela ion dinca lugoshi,,zicea direct ca el este computeru de distribuire a dosarelor,,,,,,,,,,,,,,,,pai ce sa mai intelegem acum ca este un om integru,corect ,,,,s-au ca si in trecut ca si acum pe primul loc sint banii si interesele personale,,,,,,,,,,,,,,

  6. Oare din 2007, pana in 2012, autoritatile nu au facut nimic pentru ca au asteptat sa se usuce peretii dupa inundatii, sa poata evalua corect pagubele, astfel incat in 2014 dosarele sa fie bazate pe probe temeinice? Rechizitoriul nu ne spune, de aceea ne putem imagina orice…

  7. Domnule Pardailane sa stii ca hotia nu are nici culoare etnica si nici culoare politica.
    Era odata un judecator care avea o parola:Daca dai fara drept de la stat nu se numeste hotie. Curios e faptul ca el a dat si case si aur de la stat si a iesit la pensie linistit. Ce-i drept a lasat urmasi in sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.