UTIL Traseul unei linii de autobuz, modificat din cauza unor lucrări edilitare....

UTIL Traseul unei linii de autobuz, modificat din cauza unor lucrări edilitare. Despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

autobuz ratt

Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță vă va devia traseul unei linii de autobuz. Astfel, începând de joi, 25 septembrie, autobuzul Expres 2 va circula deviat pe o porţiune de traseu din zona Soarelui.

„Expresul 2 care ajunge la staţia Bulevardul Sudului va întoarce pe acelaşi traseu până la intersecţia cu linia de tramvai 9 şi va circula pe bvd.


Iosif Bulbuca până la Piaţa G. Domăşnean (AEM) şi strada Siemens. La întoarcerea de la AEM, E2 va circula pe aceeaşi porţiune deviată până la intrarea în traseul cunoscut de pe bvd. Iosif Bulbuca spre Spitalul Judeţean”, transmit reprezentanții RATT.

Porţiunea de traseu de pe bvd. Mareşal Constantin Prezan va fi închisă începând din 25 septembrie pentru lucrări la canalizare şi asfaltare. Staţiile Venus de pe bvd. M. C-tin Prezan şi Electrotimiş se suspendă în perioada lucrărilor. Pe porţiunea de traseu deviată, Expresul 2 are staţii la Bulevardul Sudului şi AEM.

Orarul va fi adaptat în funcţie de restricţiile de circulaţie din zonă în următoarele zile, iar modificările vor fi postate pe www.ratt.ro.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.