Vești bune pentru mii de bolnavi din Timiș. Ministerul Sănătății vrea să...

Vești bune pentru mii de bolnavi din Timiș. Ministerul Sănătății vrea să redeschidă spitalele închise în 2011

2
DISTRIBUIȚI

spital (1)

67 de spitale au fost închise la 1 aprilie 2011, în întreaga țară, spre nemulțumirea bolnavilor. Printre acestea se numără și două unități medicale din județul Timiș, și anume spitalul Centru de Sănătate din Buziaș și Centrul de Sănătate din Ciacova, care ar fi trebuit transformate în aziluri de bătrâni.


În realitate, nu s-a realizat nimic, iar bolnavii sunt nevoiți să străbată zeci de kilometri ca să ajungă la cel mai apropiat spital pentru a fi tratați.

Acum, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, anunță că vrea să redeschidă toate cele 67 de spitale închise în urmă cu trei ani. „Spitalul de la Bicaz se va redeschide. Poate reuşim să îl deschidem mai devreme decât se aşteptau alţii şi tot aşa vom continua să redeschidem spitalele închise de Boc”, a declarat ministrul Sănătății la Cluj-Napoca.

Centrul de Sănătate din Ciacova a fost transformat în centru de permanență în care își desfășoară activitatea câțiva medici de familie, însă pacienții nu pot fi internați aici. În acest moment, în clădirea în care a funcționat spitalul din Buziaș, se mai află o Unitate de Primiri Urgențe cu două ambulanțe, patru medici de familie, și o clinică privată.

2 COMENTARII

  1. De unde bani pentru intretinerea lor?
    De unde medici?
    De unde alti bani pentru salariile personalului?

    Oricum spitalele alea arata ca niste cocine. Nu s-a mai reconditionat nimica in ele de pe timpul lui Ceausescu!!!

    RUSINEEE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.