Vlad Gaivoronschi, președintele Ordinului Arhitecților din România, filiala teritorială Timiș, invitat astăzi...

Vlad Gaivoronschi, președintele Ordinului Arhitecților din România, filiala teritorială Timiș, invitat astăzi la PRESSALERT LIVE

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-468688249">

gaivoronoschiVlad Gaivoronschi, președintele Ordinului Arhitecților din România – Filiala Teritorială Timiș este invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, în studioul HDV, de la ora 20:00. Urmăriți o ediție incendiară a emisiunii, în care vor fi dezbătute teme de actualitate legate de ultimele dezvăluiri făcute de PRESSALERT.ro, despre viitorul orașului din punct de vedere al dezvoltării arhitecturale, precum și despre declarațiile controversate ale primarului Nicolae Robu.

Urmăriți emisiunea în direct pe  www.pressalert.ro, iar întrebările și părerile dumneavoastră le puteţi lăsa într-un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Astept cu mare interes parerile d-lui arhitect. Am avut prilejul sa admir unele din realizarile sale profesionale si sper sa demonstreze un curaj civic pe masura, respectiv sa nu fie blocat de paienjenisul constrangerilor ce tin de ierarhii si functii academice.

    Cum vede di. arhitect intentia primarului de a redeschide circulatia prin fata Operei, mai ales prin realizarea unui nou pasaj subteran?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.