Zeci de pisici au murit într-un incendiu, în Timișoara. Cum s-a întâmplat...

Zeci de pisici au murit într-un incendiu, în Timișoara. Cum s-a întâmplat GALERIE FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

incendiu pisici (5)

Un incendiu izbucnit pe o stradă din Timișoara a distrus în întregime o încăpere dintr-un imobil. Pompierii au fost solicitați în această după-amiază să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Tapia. Când au ajuns acolo, flăcările erau atât de mari încât tot ce s-a aflat în încăpere s-a făcut scrum. „Aici stăm două familii. Doamna care stă la parter nu era acasă când a izbucnit incendiul. Era mult fum și am ieșit afară să îl sun pe fiul meu să vină aici”, ne-a explicat speriată o doamnă care locuiește în același imobil, la etaj.

Pompierii s-au luptat cu flăcările zeci de minute, însă nu au mai putut salva mare lucru. Incidentul neplăcut s-a soldat cu 23 de victime, dar nu oameni, ci pisici. Femeia care locuiește acolo îngrijea 30 de pisici, însă doar șapte au mai fost salvate de pompieri.

„Detașamentul I Pompieri Timișoara a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu produs la o casă.


La momentul sosirii forțelor, incendiul se manifesta violent, cu flăcări deschise la una dintre încăperile casei. A fost stins și lichidat, dar din păcate în locuința incendiată am găsit 23 de pisici moarte și am putut salva doar șapte”, a declarat căpitan Codruț Brândușoiu din cadrul ISU Banat. Cauza incendiului va fi stabilită în urma anchetei începute de pompieri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.