Zeci de școli și grădinițe din Timiș, fără autorizație sanitară pentru că...

Zeci de școli și grădinițe din Timiș, fără autorizație sanitară pentru că nu au apă curentă. Câți elevi sunt așteptați, mâine, în sălile de clasă

1
DISTRIBUIȚI

elevi-640x434

Noul an școlar începe mâine, însă 21 de școli și grădinițe din județul Timiș nu au reușit să obțină autorizația sanitară. Potrivit inspectorilor școlari, trei dintre aceste școli, care se află în șantier, sunt din Timișoara, și anume Colegiul Național „C.


D. Loga”, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” și Liceul Teoretic „J. L. Calderon”.

În urmă cu două săptămâni, erau 31 de unități de învățământ din Timiș fără autorizație dar, între timp, o parte dintre acestea au reușit să o obțină. „Pe timpul verii s-au efectuat reparații și astfel zece dintre școli au obținut autorizația sanitară. Mai este un număr destul de mare de unități de învățământ în curs de obținere a autorizației. Lipsa apei curente, este principalul motiv pentru care restul școlilor și grădinițelor nu vor obține autorizația”, a explicat Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Mâine, 95.000 de copii din județul Timiș încep școala.

1 COMENTARIU

  1. RUSINE sa va fie, suntem in desert sa motivati lipsa apei curente, in scoli, in 2014. Cum cumnata lui GRINDEANU nu a reusit sa rezolve o asemenea problema? Sa plece dracului la Fibis inapoi, acolo la tara are apa curenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.