Cum îți albești dinții într-o oră cu doar 150 de lei (P)

Cum îți albești dinții într-o oră cu doar 150 de lei (P)

1
DISTRIBUIȚI

white-smile

Dinții albi și strălucitori – orice își dorește asta. Salonul Organic Beauty din Timișoara are și soluția cea mai rapidă și eficientă – albirea cu lampa cu ultraviolete.

Metoda de albire cu lampa UV a devenit populară deoarece se obțin rezultate bune într-un timp scurt, este fiabilă și sigură. Aceasta este considerată cea mai sigura procedura de cosmetica dentara care dă satisfacție deplinp pacienților. Peroxidul de hidrogen este aplicat pe suprafața externă a dinților după ce s-au izolat cu o barieră protectoare gingiile. Lampa de albire cu leduri este folosită pentru a accelera procesul de albire a dinților.


Rezultatele sunt de opt ori mai bune decât procedura normală sau albirea la domiciliu.

Albirea se poate observa în 60 de minute de la efectuarea tratamentului, rezultatul maxim apărând după 24 ore. Pentru rezultate mult mai vizibile este necesar să efectuați mai multe ședinte de albire, în funcție de culoarea dintelui.

Albirea dinților este în principiu recomandată persoanelor care au dinți sănătoși – care nu au fost deci supuși multor tratamente – si gingii fără probleme.

Salonul Organic Beauty din Timișoara te ajută să ai niște dinți de invidiat cu un preț imbatabil – 150 lei. La dispoziția clienților se pune la dispoziție periuță de unică folosință pentru a se spăla pe dinți înainte de a începe tratamentul. Se folosesc doar consumabile de unică folosință, desigilate în fața clientului. Informații suplimentare se pot obține de pe www.salonorganicbeauty.ro. Adresa salonului – bulevardul Take Ionescu, nr. 15, Timișoara, programările putând fi făcute la 0745.757.421

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.